Ο Καμμένος διαμήνυσε ξανά ότι θα ρίξει την κυβέρνηση για τη Μακεδονία αλλά δεν είπε το βασικότερο

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, επισκέφθηκε ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων μονάδες της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο, καθώς και τη Φ/Γ «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ», που βρίσκεται εν όρμω λιμένα Λάρνακας, στο πλαίσιο αποστολής του ΟΗΕ στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Συνομίλησε με το στρατιωτικό προσωπικό και αντήλλαξε ευχές.

Στην ομιλία του προς τα στελέχη και τους οπλίτες της ΕΛΔΥΚ, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε τα εξής:

Έκανα αυτόν τον μικρό απολογισμό, γιατί μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βρίσκομαι στη Κύπρο με την ιδιότητα του Υπουργού. Ήμουν εδώ αυτά τα χρόνια σε κάθε παρέλαση, κάθε 1η Απριλίου, αλλά εάν το εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας έρθει στη Βουλή με τη συμφωνία των Πρεσπών εγώ έχω υποχρέωση να αποχωρήσω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και από την κυβέρνηση. Δεν μου το επιτρέπει ούτε η ιστορία ούτε η υπηρεσία μου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να συναινέσω στην παράδοση του όρου της Μακεδονίας. Και θα το κάνω ενσυνείδητα, εκ μέρους της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και πολλών από εσάς. 

Δε μας είπε όμως ο υπουργός άμυνας γιατί δεν έριξε την κυβέρνηση ένα χρόνο νωρίτερα όταν διαπίστωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε το θέμα παρά τα όσα είχαν συμφωνηθεί (όπως δήλωσε ο ίδιος πρόσφατα) και πριν όλη αυτή η ιστορία αρχίσει να παράγει αποτελέσματα, τα οποία βλέπουμε όλοι τους τελευταίους μήνες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail