Κίτρινα γιλέκα στην Ελλάδα; Ποτέ!

Όσοι βλακωδώς πειραματίστηκαν με τους Έλληνες για να τρομάξουν τους άλλους λαούς, έκαναν λάθος και πέτυχαν ακριβώς το αντίθετο. Οι Γάλλοι το αποδεικνύουν.

Οι Έλληνες είμαστε απίστευτα «ελαστικός» λαός, στις κακουχίες, στα πιο απάνθρωπα μέτρα και στους παντός είδους αλλοδαπούς τυράννους που έχουν περάσει από αυτή εδώ τη χώρα, που μπροστά τους το φαινόμενο των σημερινών παράνομων μεταναστών μοιάζει πταίσμα. Και είμαστε «ελαστικός» λαός, γιατί έχουμε μάθει να προσπαθούμε εντελώς μόνοι μας σε μια ασύντακτη κοινωνία, όπου το μόνο μας όπλο για να επιβιώνουμε είναι η πονηριά του Οδυσσέα. Ότι κακό και να του τύχει αυτού εδώ του λαού, αυτός πάντα θα βρίσκει τις τεθλασμένες για να επιβιώνει.

Αντίθετα οι «ανελαστικοί» ξένοι και ειδικά οι βορειοευρωπαίοι που έχουν μάθει να ζουν σε απόλυτα συντεταγμένες κοινωνίες, τρόμαξαν από το ελληνικό πείραμα και ξεσηκώνονται εν τη γενέσει των δικών τους δεινών που έρχονται.

Πέτρος Χασάπης
Από: hassapis-peter.blogspot.com
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail