Πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν οι Σύριοι - Στέλνουν τον Τίγρη στην ανατολική Συρία στο Ντέιρ Εζορ

Freepen.gr - Σήμερα το πρωί δόθηκε εντολή στην ελίτ του τμήματος των δυνάμεων των Τίγρεων του Συριακού Στρατού να αναπτυχθεί στην ανατολική Συρία, κατά μήκος της ανατολικής υπαίθρου ης επαρχίας του Ντέιρ Εζόρ.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή στη Δαμασκό του almasdarnews, ο λόγος για την αναδιάταξη οφείλεται στην αυξανόμενη απειλή του Ισλαμικού Κράτους καθώς οι κουρδικές Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις θα αναγκαστούν να αποσπάσουν δυνάμεις τους από την περιοχή εν όψει της πιθανής επίθεσης των Τούρκων.

Οι δυνάμεις των Τίγρεων αναμένεται να καθαρίσουν επίσης ένα μικρό θύλακα του Ισλαμικού Κράτους που παρέμεινε κοντά στην συνοριακή πόλη Albukamal.

Ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την παρουσία των δυνάμεων του Τίγρη, Σουχεΐλ αλ Χασάν και το εύρος της αποστολής τους. Θα παραμείνουν δυτικά του Ευφράτη ή θα περάσουν κι απέναντι;





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail