Λούστραραν το Μακρόν να κυβερνήσει την τιτανοτεράστια Γαλλία και τώρα συγκλονίζεται συθέμελα

Η Γαλλία συγκλονίζεται συθέμελα και μαζί με αυτήν όλη η Ευρωπαϊκή πολιτική. Και όταν λέω ευρωπαϊκή πολιτική δεν εννοώ μόνο την φορομπηχτική, που προβάλλεται ως μεταρρυθμίσεις, αλλά και την πολιτική του να τοποθετεί το ιερατείο ανδρείκελα στις κυβερνήσεις, ανθρώπους ανίκανους, με πάθη, πρόθυμους να υπηρετήσουν το γερμανικό, pardon το ευρωπαϊκό ήθελα να πω, οικοδόμημα. 


Λουστράρισμα και σπρώξιμο από τα ΜΜΕ και νάτος νάτος ο πρωθυπουργός, ο δήμαρχος, ο πρόεδρος, διαλιέχτε και πάρτε ό,τι θα σας κάνει την ζωή μαύρη για 4-5 χρόνια και αν πείτε και τίποτα θα είστε ακροδεξιός και φασίστας.

Το Μακρόν λοιπόν, που ήταν playmobil ο άνθρωπος, δεν έκανε για την δουλειά, το έβαλαν να κυβερνήσει την τιτανοτεράστια Γαλλία, μία παγκόσμια δύναμη, ένα πλούσιο Κράτος με διεθνή ρόλο. Επεσαν πάνω του τα ΜΜΕ, τί ωραία που τα λέει ο σοβαρός, είναι το νέο, το άφθαρτο, το ηλίθιο ξέχασαν να πουν, ψηφίστε τον μην βγει η Λεπέν, η μάγισσα και σας κάνει όλους μία χαψιά, να και η γυναίκα του, όχι καλέ δεν είναι μη φυσιολογικοί, μια χαρά καμαρώστε τα πιτσουνάκια.

Καλός για να κάνει πάρτυ με τρανς στο Προεδρικό Μέγαρο και να φωτογραφίζεται με ξεβράκωτους, κακός για να κυβερνήσει αυτή την δύναμη.

Καλός για να εξυπηρετήσει συμφέροντα ξένα, καθότι ηλίθιος και κινούμενος από τα πάθη του, κακός για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γάλλων.

Λογικά ο Μακρόν θα πέσει οσονούπω, για να εκτονωθεί η κατάσταση, η οποία ως τώρα έχει κοστίσει δισεκατομμύρια ευρώ (13 δις οι ζημιές μόνο στον τομέα των τροφίμων), έχει παραλύσει την χώρα και έχει λάβει διαστάσεις γενικής εξέγερσης (σήμερα συμμετείχαν και λύκεια σε κινητοποιήσεις κατά των αλλαγών στην εκπαίδευση). Κι αν μείνει θα αναγκαστεί να υποχωρήσει αποδυναμώνοντας κι άλλο την θέση του.

Αν πέσει ο Μακρόν, σωριάζεται όλη η ευρωπαϊκή "μεταρρυθμιστική" και εθνομηδενιστική κενολογία και η Γερμανία χάνει τις πατερίτσες της.

Εμείς να μην χαιρόμαστε.
Καμία ελπίδα με τα δικά μας ανδρείκελα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail