Ο Ερντογάν απειλεί ότι θα μετατρέψει τις τάφρους σε τάφους των Κούρδων

Freepen.gr - Σε νέες απειλητικές δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέναντι στους ένοπλους Κούρδους της Συρίας των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG). Η Τουρκία θεωρεί την ομάδα αυτή ως τη συριακή πτέρυγα του PKK εκτιμώντας ότι αποτελεί απειλή για την εδαφική ακεραιότητά της.

Ο Ερντογάν σχολιάζοντας τη διάνοιξη τάφρων από τους Κούρδους κατά μήκος της συνοριογραμμής με την Τουρκία, προειδοποίησε την YPG ότι αυτές οι σήραγγες και οι τάφροι θα γίνουν οι τάφοι των Κούρδων εάν συνεχίσουν να διαταράσσουν την ειρήνη στην περιοχή και να απειλούν την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας.

"Εμείς μπήκαμε στο Sinjar και το όρος Karachok [οι οποίες είναι σημαντικές βάσεις για το PKK / YPG] στο βόρειο Ιράκ και τα πολεμικά μας αεροσκάφη μετέτρεψαν αυτά τα μέρη σε νεκροταφεία τους", δήλωσε ο Ερντογάν υπογραμμίζοντας ότι ο πόλεμος της Τουρκίας κατά της "τρομοκρατίας" θα συνεχιστεί αδιάλειπτα και με πλήρη ισχύ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail