Ο Συριακός Στρατός εισήλθε στην Ιεράπολη και ύψωσε τη σημαία - Τέλος τα όνειρα των Τούρκων

Freepen.gr - Ο επίσημος εκπρόσωπος των Συριακών Ενόπλων Δυνάμεων ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι η Ιεράπολη τελεί επίσημα υπό τον έλεγχο της Συρίας. Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο συριακός στρατός εισήλθε στην Ιεράπολη μετά την πρόσκλησή του από τους κατοίκους της πόλης:

"Η Γενική Διοίκηση του Στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων υπογραμμίζει τη σημασία των συντονισμένων προσπαθειών για τη διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας", δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι η Δαμασκός "επαναβεβαιώνει την αποφασιστικότητά της να συντρίψει την τρομοκρατία και να νικήσει όλους τους εισβολείς και τους κατακτητές από το χώμα της ιερής Συρίας. Οι Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την πλήρη ασφάλεια όλων των συριακών πολιτών και άλλων που υπάρχουν στην περιοχή".


Ο στρατός εισήλθε στην Ιεράπολη για πρώτη φορά μετά το 2012.
















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail