Γερουσιαστής των ΗΠΑ: Η συμμαχία Ασαντ-Κούρδων είναι εφιάλτης για την Τουρκία και καταστροφή για εμάς

Freepen.gr - Ο αμερικανός γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ δήλωσε την Παρασκευή ότι αν οι αναφορές σχετικά με τις κουρδικές δυνάμεις ότι συμμαχούν με τον Συριακό Αραβικό Στρατό (SAA) είναι αληθινές, θα είναι μια "μεγάλη καταστροφή στο ξεκίνημά της".

"Εάν οι εκθέσεις είναι ακριβείς σχετικά με τους Κούρδους που ευθυγραμμίζονται με τον Assad, είναι μια μεγάλη καταστροφή σε διαδικασία εξέλιξης. Εφιάλτης για την Τουρκία και τελικά για το Ισραήλ. Μεγάλοι νικητές είναι η Ρωσία, το Ιράν / ο Ασαντ και το ISIS" ανήρτησε στο twitter ο Graham.

"Οι νέες συγκρούσεις μεταξύ των περιφερειακών δυνάμεων ελαφρύνουν την πίεση στο ISIS", πρόσθεσε.

Ο Γκράχαμ εξέφρασε ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του προέδρου Donald Trump να αποσύρει τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ από τη Συρία.

"Ελπίζω ότι ο Πρόεδρος Τραμπ δε θα κάνει στη Συρία αυτό που έκανε ο Ομπάμα στο Ιράκ - το οποίο οδήγησε στην άνοδο του ISIS. Επίσης, δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τους Κούρδους συμμάχους μας που έχουν αγωνιστεί τόσο σκληρά από τη δική μας πλευρά στη Συρία ", σχολίασε ο Graham νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail