Νυχτερινή μάχη του συριακού στρατού πολύ κοντά στη βάση των ΗΠΑ στο Αλ Τανφ

Freepen.gr - Τις πρώτες πρωινές ώρες ξέσπασε έντονη μάχη μεταξύ του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) και των αντάρτες που υποστηρίζουν οι ΗΠΑ στη νοτιοανατολική ύπαιθρο της επαρχίας Homs στη ζώνη του αλ Τανφ.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή στη Δαμασκό που επικαλείται το almasdarnews, οι συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ του Συριακού Αραβικού Στρατού και της υποστηριζόμενης από τις ΗΠΑ ομάδας, Jaysh Maghawer Al-Thoura ακριβώς βόρεια της περιοχής Al-Tanf, η οποία ελέγχεται από τον Συνασπισμό των ΗΠΑ.

Η πηγή δήλωσε ότι ο Συριακός Αραβικός Στρατός σκότωσε τουλάχιστον τρία μέλη της ομάδας των τρομοκρατών δίχως να υποστεί απώλειες.

Στο παρελθόν, ο Συνασπισμός των Η.Π.Α. θα ανταποκρινόταν αμέσως σε αυτές τις συγκρούσεις βομβαρδίζοντας τον στρατό της Συρίας κοντά στην περιοχή Al-Tanf. Ωστόσο αυτό που υπογραμμίζεται από το δημοσίευμα είναι πωςτουλάχιστον τις πρώτες ώρες της σύγκρουσης δεν υπήρξε τέτοια αντίδραση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail