Οι Τούρκοι πήραν το πράσινο φως να επιτεθούν στην Ιεράπολη - Από το νότο έρχονται οι Σύριοι

Freepen.gr - Ο τουρκικός στρατός και οι τρομοκράτες του FSA έλαβαν το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν την επίθεσή τους και να καταλάβουν το Manbij στο βόρειο Χαλέπι, δημοσίευσε η Yeni Safak τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, περισσότεροι από 8.000 Τούρκοι στρατιώτες και τρομοκράτες του FSA  εγκαταστάθηκαν στο μέτωπο του Manbij για να εκδιώξουν από την πόλη του Κούρδους μαχητές.

Η Yeni Safak ισχυρίζεται ότι ο πρωταρχικός σκοπός αυτής της επιχείρησης είναι να εξαλειφθεί η "γραμμή τροφοδοσίας του PKK από το καθεστώς Assad".


Ανταποκρινόμενος στη συσσώρευση των τουρκικών δυνάμεων στο Manbij, ο Συριακός Αραβικός Στρατός άρχισε να συγκεντρώνει στρατεύματα στο νότο της πόλης για να αποτρέψει οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη από πλευράς Τούρκων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail