Μας πάνε σε πόλεμο με την Τουρκία; Καμμένος: Αν κουνηθούν ένα χιλιοστό, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, επισκέφθηκε τον 109 Λόχο Μονάδων Εθνοφυλακής, την Υπηρεσία Ναυτικών Εγκαταστάσεων Λέρου και την Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» που βρισκόταν εν όρμω λιμένα Λέρου.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε φυλάκια του Στρατού Ξηράς στο Φαρμακονήσι και τους Λειψούς, όπου αντήλλαξε ευχές με το στρατιωτικό προσωπικό ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προειδοποίησε εκ νέου την Τουρκία μετά το μπαράζ παραβιάσεων που στον εναέριο χώρο αλλά και τις προκλητικές δηλώσεις από την Άγκυρα. «Να ξέρουνε πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν ότι καλό θα ήταν γι’αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις» επισήμανε αρχικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής στη Λέρο και συμπλήρωσε: «Από κει και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε! Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail