Απίστευτη βαρβαρότητα στη Νιγρίτα Σερρών! Ασυνείδητος κυνηγός πυροβόλησε εξ επαφής αδέσποτο

kRYoS42 / pixabay
Απίστευτη βαρβαρότητα στη Νιγρίτα Σερρών. Όπως ενημερώνει ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ, ασυνείδητος κυνηγός πυροβόλησε σήμερα εξ επαφής σχεδον ένα κακόμοιρο ζώο που είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά του. Σύμφωνα με τις ένορκες καταθέσεις των εθελοντριών του συλλόγου που φροντίζουν πολλά αδέσποτα ζώα στο χώρο των παλιών στρατοπέδων στην πόλη της Νιγρίτας και ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό, ο Κ. Β., γνωστός κυνηγός και κάτοικος της περιοχής ενώ περνούσε σήμερα το απόγευμα με το φορτηγάκι του από το σημείο που τα ζωάκια έτρεχαν και έπαιζαν αμέριμνα στα γύρω χωράφια, κατέβηκε από το αυτοκίνητο του όπλισε την καραμπίνα του και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής την άτυχη Σέλυ ένα τρίχρονο εμβολιασμένο και στειρωμένο θηλυκό ζώο! 

Για κακή τύχη του δράστη μάρτυρας αυτού του εγκλήματος υπήρξε η εθελόντρια που καθάριζε στο χώρο η οποία τρέχοντας πήγε στο σημείο όπου βρήκε τον το ζώο να ξεψυχάει και αμέσως σοκαρισμένη τηλεφώνησε στην αστυνομία ενώ ο κυνηγός προσπαθούσε να την μεταπείσει λέγοντας της να μην το κάνει διότι τα πρόστιμα είναι ακριβά και θα τον καταστρέψει.

Αυτή τη στιγμή έχει δοθεί οι απαραίτητες ένορκες καταθέσεις και σχηματιστεί ήδη η δικογραφία στο αστυνομικό τμήμα Νιγρίτας ενώ έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για το δράστη ο οποίος αναζητείται!

O Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ έχει δημοσιεύσει και φωτογραφίες της άτυχης Σέλυ μετά την εκτέλεσή της από τον ασυνείδητο κυνηγό ο οποίος θα πρέπει πλέον να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail