Α/ΓΕΕΘΑ: Μόνοι μας θα πολεμήσουμε …αλλά με ποιους θα τους ισοπεδώσουμε;

Μπορεί μόλις χθες ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ να δήλωσε οτι αν οι Τούρκοι ανέβουν σε Βραχονησίδα θα τους ισοπεδώσουμε ,στέλνοντας ένα Ηχηρό μήνυμα ,αλλά οι Τούρκοι μας έχουν διαβάσει πλέον καλά.

Από: veteranos.gr

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επανέλαβε αν και δεν το καταλάβαμε και κάτι άλλο, είπε αυτό που λέει εδώ και μήνες  και ένας άλλος Στρατηγός ο Μιχάλης Κωσταράκος σε όλους τους τόνους…

Μόνοι μας θα πολεμήσουμε, κανείς δεν πρόκειται να έρθει να μας βοηθήσει, αντίθετα θα έχουμε και αναταραχή στο εσωτερικό από τους ρέμπελους που μαζέψαμε με την πολιτική των Ανοιχτών Συνόρων.

Με ποιους όμως θα πολεμήσουμε όμως  δεν μας είπαν : H  Γενιά των Αξιωματικών που μόνοι τους ήταν μια Κατηγορία έχουν όλοι τους αποστρατευτεί ...Ενώ ηλικιακά έχουν  πιάσει πλέον τα 60 φεύγα.
Οι Πολιτικές βλακείες των Πολιτικών να παίζουν με τον Στράτευμα θα φανεί σε όλο της το Μεγαλείο …Γιατί απλά δεν έχουμε πάγκο.

 Αν και οι προσλήψεις στο δημόσιο πάνε ειδικά με τούτη την Κυβέρνηση σύννεφο δεν έγινε καμιά απολύτως καμιά πρόσληψη στο Στράτευμα  ,που μετά και την μείωση της θητείας το 2010 ,αν και είχε σχεδιαστεί  πρόσληψη ΕΠΟΠ..Αυτό δεν έγινε ποτέ.

Το περασμένο Μάιο προσλήφθηκαν 5.000 δασοπυροσβέστες  σε Δήμους  που δεν πρόσφεραν στις φωτιές απολύτως τίποτε.
Μόλις χθες  ανακοινώθηκε η πρόσληψη  15.000 Εκπαιδευτικών χωρίς διαγωνισμό ,Ενώ και δεν υπάρχει καμιά απολύτως πρόβλεψη για άμεση πρόσληψη τουλάχιστον 3.000 Οπλιτών στις Ειδικές Δυνάμεις με ηλικιακά κριτήρια που να έχουν ήδη υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις.

Η Φυγοστρατία και η Ανυποταξία  των νέων στο Εξωτερικό έχει γίνει Εθνικό Σπόρ …Σε συνδυασμό  δε με την μείωση του πληθυσμού  της Ελλάδος ανοίγουν μπροστά μας  εφιαλτικά σενάρια!

Κλείσαμε τα ΚΕΝ και άντε να δούμε τώρα που και πώς θα εκπαιδεύσουμε  εφέδρους και που θα αναπληρώσουμε τις απώλειες.
Στο Στράτευμα υπηρετούν και αλλοδαποί  που σίγουρα κανείς δεν πιστεύει οτι θα πολεμήσουν για μια Πατρίδα που δεν πιστεύουν ….Αν κάποιος πιστεύει κάτι άλλο ,θα βρεθεί προ εκπλήξεων.

Δεν κάναμε τίποτε για την αναδιοργάνωση της Εφεδρείας, ούτε τους Εξοπλίσαμε. Ούτε οι Εθνοφύλακες που έχουν στην πλάτη τους χρόνια και χρόνια είναι Τακτικό Στρατός.

Τόσα χρόνια έντασης με την Τουρκία και δεν πήραμε απολύτως κανένα μέτρο για την Επιβίωσή μας  ..Τώρα θα λουστούμε τις επιλογές μας
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...