Το Ισραήλ αναπτύσσει πυραύλους που μπορούν να χτυπήσουν οπουδήποτε στη Μέση Ανατολή

Twitter / IsraeliPM
Freepen.gr - Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε ότι η χώρα αναπτύσσει σειρά "επιθετικών βλημάτων" που μπορεί να πλήττει οπουδήποτε στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Εκτός από αυτό, το Τελ Αβίβ εκτοξεύει "μικρο-δορυφόρους" στο διάστημα.

Ο Νετανιάχου προέβη σε ομιλία σχετικά με την πρόοδο της χώρας στις στρατιωτικές και αεροδιαστημικές τεχνολογίες τη Δευτέρα, ενώ επισκέφθηκε την Israel Aerospace Industries (IAI). Η εταιρεία αναπτύσσει ενεργά "προσβλητικά" βλήματα, δήλωσε ο Netanyahu, καθώς και όπλα "με ειδικές δυνατότητες που δεν έχει καμία άλλη χώρα".

Οι ισραηλινοί πύραυλοι "μπορούν να φτάσουν οπουδήποτε στην περιοχή και να πετύχουν οποιοδήποτε στόχο. Αυτή είναι η επιθετική δύναμη του Ισραήλ, η οποία είναι πολύ σημαντική για εμάς σε όλους τους τομείς", δήλωσε ο Νετανιάχου.

Εκτός από αυτό, η χώρα επιδιώκει να επεκτείνει τη δύναμή της στο διάστημα με την εκτόξευση "μικροδορυφόρων", δήλωσε ο Νετανιάχου, κρατώντας μια μακέτα μιας τέτοιας συσκευής. "Το διάστημα είναι μια τεράστια σφαίρα στην οποία εισέρχεται το Κράτος του Ισραήλ".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail