Η απουσία του ελληνικού κράτους αποθρασύνει την αλβανική κυβέρνηση

Όταν γινόταν η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα εθνομηδενιστές αριστεροί και φιλελέφτ κυκλοφόρησαν τη φωτογραφία ενός ατόμου με τατουάζ θέλοντας να δείξουν ότι οι Αλβανικες αρχές απαγόρευσαν την είσοδο σε κακούς φασίστες. 

Η γενίκευση μεμονωμένων περιστατικών είναι ο ορισμός του γκαιμπελισμού. Τώρα που οι αλβανικές αρχές εμποδίζουν την είσοδο και συλλαμβάνουν Έλληνες πολίτες και Αλβανούς ελληνικής καταγωγής επειδή θέλησαν να πάνε στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, τώρα που δεν επιτρέπουν την είσοδο σε δημοσιογράφους γιατί απλά κατέγραψαν τα γεγονότα όπως το δημοσιογράφο του Πρώτου Θέματος, Παντελή Σαββιδη, οι ανθρωπιστες σιωπουν και το κράτος είναι ανύπαρκτο.

Τελικά είμαστε τυχεροί που οι Σκοπιανοί δε θέλουν να μας προσαρτήσουν όπως δήλωσε ο Ζάεφ. Αν το επιθυμούσαν καμία πολιτική εξουσία δεν θα τους εμπόδιζε.

Μελίνα Κονταξή
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail