Ανήμερα Χριστούγεννα έγινε η νύχτα μέρα από την Αεράμυνα στη Δαμασκό σε αιφνίδια επίθεση του Ισραήλ

Freepen.gr - Το συριακό πρακτορείο SANA μεταδίδει επικαλούμενο στρατιωτική πηγή ότι η Συριακή Αεροπορική άμυνα αναχαίτισε εχθρικούς πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από τα ισραηλινά πολεμικά αεροπλάνα που πετούσαν πάνω από το Λίβανο και στόχευαν δύο συγκεκριμένες εγκαταστάσεις στη Δαμασκό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η συριακή αεράμυνα κατέρριψε την πλειοψηφία των βλημάτων με χρήση των S-200 καθώς επίσης Pantsir-S2 SAM. Στόχος της επίθεσης ήταν μια αποθήκη πυρομαχικών και ένα εργοστάσιο όπλων.



Στον αντίποδα οι Ισραηλινοί κάνουν λόγο για ενεργοποίηση της δικής τους αεράμυνας ως απάντηση στους αντι-αεροπορικούς πυραύλους που εκτοξεύθηκαν στη Συρία. 

Την ίδια ώρα ασκείται σκληρή κριτική στο Ισραήλ που πραγματοποίησε επίθεση τη νύχτα των Χριστουγέννων ενώ αρκετοί υποστηρίζουν ότι στο Τελ Αβίβ ήθελαν να εκμεταλλευθούν τη γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί στο μέτωπο της Ιεράπολης.















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail