Συνάντηση Ρώσων-Κούρδων στη Μόσχα. Ποια είναι η πρόταση του Πούτιν

Freepen.gr - Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έλαβε πληροφορίες ότι μια αντιπροσωπεία των κουρδικών Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας και των ρωσικών αρχών αναμένεται να συναντηθεί στη Μόσχα τις επόμενες ώρες.

Oι πηγές επιβεβαίωσαν ότι η αντιπροσωπεία έφτασε στη ρωσική πρωτεύουσα για να συζητήσει το μέλλον της περιοχής ανατολικά του Ευφράτη. Η ρωσική πρόταση φέρεται να περιλαμβάνει την ανάπτυξη Σύριων συνοριοφυλάκων στη συνοριακή περιοχή από τα ανατολικά του Ευφράτη μέχρι τον ποταμό Τίγρη στο τρίγωνο σύνορο Συρίας - Ιράκ - Τουρκίας, όπου η προσφορά έλαβε την προκαταρκτική έγκριση των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας, αλλά η συζήτηση παραμένει για το ποιος θα διαχειριστεί τις περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας ανατολικά του Ευφράτη.

Ωστόσο οι SDF ζήτησαν την αποστολή ανδρών του συριακού στρατού και όχι την επανάληψη του σεναρίου της Αφρίν όταν εστάλησαν περίπου 90 άνδρες των πολιτοφυλακών των Λαϊκών Μονάδων Αμυνας της Συρίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail