Δραματικές ώρες για τους Κούρδους στη Συρία - Διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά της...επικείμενης τουρκικής κατοχής

Freepen.gr - Οι ώρες φαίνεται πως είναι δραματικές για τους Κούρδους της Συρίας οι οποίοι εκτιμούν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έμειναν ξεκρέμαστοι. Λέμε "εκτιμούν" διότι ήδη από το 2016 είχαμε επισημάνει στη Freepen.gr ότι οι ΗΠΑ στο τέλος θα τους εγκαταλείψουν παρατηρώντας απλά τα σημάδια.

Σήμερα το πρωί στο Τελ Αμπιάντ πραγματοποιήθηκε μεγάλη διαδήλωση των Συροκούρδων κατά της...επικείμενης τουρκικής κατοχής.



Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες διακινούνται βίντεο που δείχνουν νέα συγκέντρωση και μεταφορά τουρκικού οπλισμού στη μεθόριο με τη βορειο-ανατολική Συρία. Το ερώτημα είναι αν οι Κούρδοι έχουν εκτιμήσει και αξιολογήσει το πάθημα της Αφρίν, όπου τους δόθηκε μια διέξοδος πριν την εισβολή της Τουρκίας. Η διέξοδος λέγεται, Δαμασκός.

Τέλος ας επισημανθεί ότι αυτής της μορφής οι διαδηλώσεις πριν καν ξεκινήσει η όποια μάχη, αντανακλά ένα αντίστοιχο μη θετικό ψυχολογικό κλίμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail