Νηστικοί μένουν οι στρατιώτες μας στην Κω για να αγοράζονται χαρτιά και μελάνια;

θα ήθελα να καταγγείλω αυτά που συμβαίνουν στο παιδί μου αλλά φυσικά και σε άλλα παιδιά, τα οποία βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με το δικό μου.

Επιστολή καταγγελίας από: diktiospartakos.blogspot.com

Ο γιος μου είναι φαντάρος στην Κω, νεοσύλλεκτος, δεν έχει 3 εβδομάδες στον στρατό. Παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο 282 στην Κω και αμέσως μετά από 4...5 ημέρες πήγε στο στρατόπεδο του πυροβολικού, πάλι στο ίδιο νησί, για την αρχική του εκπαίδευση.

Μου αναφέρει ολοένα συχνότερα ότι το φαγητό που τους δίνουν πολλές φορές δεν επαρκεί ή δεν είναι καλό.

Δυστυχώς τα οικονομικά της οικογένειας δεν είναι καλά και δεν μπορώ να υποστηρίξω τον γιο μου όπως άλλες μητέρες.

Αρκετά παιδιά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα παραγγέλοντας από έξω ή από το ΚΨΜ, που συχνά πυκνά εμμέσως πλην σαφώς τους ωθούν να αγοράζουν από αυτό, το οποίο είναι το μόνο που δεν λείπει από δίπλα τους σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Οι εγκαταστάσεις είναι άθλιες, ντουλάπες δεν υπάρχουν για όλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περιστατικά κλοπών, ενώ τα καλοριφέρ δουλεύουν ελάχιστα, καθόλου στους θαλάμους.
Ζεστό νερό για μπάνιο είναι πολυτέλεια.
Όποιος προλάβει.

Τα παράπονα έφτασαν από κάτω προς τα πάνω στον Συνταγματάρχη, ο οποίος τους απάντησε ότι δεν ευθύνεται για το ότι η Ταξιαρχία δήλωσε ικανή για την εκπαίδευση στρατιωτών πολλαπλάσιου αριθμού από τον πραγματικό, χωρίς να υπάρχουν οι αντίστοιχες υποδομές.

Συνέστησε λίγο υπομονή για μερικές εβδομάδες, από όλους, μέχρι να πάνε οι φαντάροι στις κανονικές τους μονάδες ( η εκπαίδευσή τους είναι ένα σύντομο πάρεργο για όλους), ενώ για το θέμα του φαγητού οι περικοπές είναι αναγκαστικές αφού χωρίς αυτές δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα βασικά για την λειτουργία τους (μελάνια, χαρτιά κτλ) για το στρατόπεδο.

Δεν θα έπρεπε αυτά όλα να τα καλύπτει η υπηρεσία;

Δηλαδή πάνε τα παιδιά μας στον στρατό για να επιβαρυνθούμε εμείς τα οικονομικά προβλήματα της κάθε μονάδας ;
Δεν φτάνουν τα δικά μας;
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...