Κινηματογραφική τραγωδία στο σιδηροδρομικό σταθμό της Αγκυρας με 9 νεκρούς και 47 τραυματίες - βίντεο & εικόνες

Freepen.gr - Ένα τρένο υψηλής ταχύτητας έπεσε πάνω σε μια σιδηροδρομική μηχανή και ετροχιάστηκε πέφτοντας στο κράσπεδο της αποβάθρας των επιβατών στον σταθμό Marsandiz της Αγκυρας με απολογισμό το μέχρι στιγμής θάνατο εννέα ανθρώπων ενώ τραυματίστηκαν ακόμη 47, ορισμένοι εκ των οποίων νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Mehmet Cahit Turhan.

Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο από Αγκυρα για Ικόνιο όταν έπεσε πάνω σε μια μηχανή που ήλεγχε τις ράγες στον παραπάνω σταθμό. Εξαιτίας της σύγκρουσης κατέρρευσε πάνω στα τρένα και μια πεζογέφυρα.

Το ατύχημα έλαβε χώρα στις 6:36 π.μ. (0336 GMT) καθώς η αμαξοστοιχία έφυγε από τον κεντρικό σταθμό στην Άγκυρα και συγκρούστηκε αρχικά με τη μηχανή, η οποία επέστρεφε από τις διαδρομές ελέγχου.

"Η ελπίδα μας είναι ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα", είπε.







Εικόνες από twitter.com/Halildurmaz07



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail