Μετά από 8 χρόνια πολέμου κι αυταπάρνησης απολύονται και πάνε στο σπίτι τους

Freepen.gr - Η Γενική Διοίκηση του Στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων εξέδωσε τη Δευτέρα διοικητική εντολή η οποία προβλέπει την απόλυση της σειράς 103 των στρατολογημένων αξιωματικών και των προηγούμενων σειρών που κατατάχθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις στις 21-11-2010.

Είναι η δεύτερη απόλυση σειράς που γίνεται μέσα στο 2018. Η διοικητική διαταγή προβλέπει επίσης την ολοκλήρωση της θητείας αξιωματικών που προσχώρησαν στις ένοπλες δυνάμεις στις 22-05-2010 και πριν, εκτός από την απόλυση των στρατιωτών που κατετάγησαν στις ένοπλες δυνάμεις στις 21-09-2010.

Η διοικητική διαταγή προβλέπει επίσης τον τερματισμό της πρόσκλησης για στρατολογημένους και εφέδρους στρατιώτες που εντάχθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις πριν από την 1-7-2012.

Η διοικητική εντολή  θα τεθεί σε ισχύ στις 2-1-2019. Κάποιοι ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεκουραστούν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail