Μισό λίτρο ελαιολάδου από υπεραιωνόβιες ελιές της Κρήτης πουλήθηκε 510 ευρώ σε δημοπρασία στην Ολλανδία!

510 ευρώ πουλήθηκε σε δημοπρασία στην Ολλανδία το 0,5 λίτρο ελαιολάδου από αρχαίες ελιές της ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΥ στις 21 Νοεμβρίου, ετήσια ημέρα γιορτής για το αγροτικό Μουσείο του ΑΛΣΜΙΡ στην Ολλανδία. Ένα Μουσείο που μεταξύ άλλων κρατεί ζωντανή την εξέλιξη της αγροτικής και θερμοκηπιακής παραγωγής. Ένα Μουσείο που στηρίζεται οικονομικά από τις δωρεές των Ολλανδών παραγωγών, κρατικές επιχορηγήσεις και την καθιερωμένη ετήσια δημοπρασία καινοτόμων προϊόντων που προσφέρουν μέλη και φίλοι του Μουσείου.


Η συνεταιριστική επιχείρηση «ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ» προσέφερε σε αυτή τη γιορτή σαν ελάχιστο φόρο τιμής προς τον αείμνηστο Ολλανδό Παύλο Κούπερ που έφερε την άνθηση της θερμοκηπιακής αγροτικής παραγωγής στην Κρήτη, προσφέροντας μια συλλεκτική συσκευασία ελαιολάδου από υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα του νησιού.

Η συλλεκτική συσκευασία μπήκε στην αίθουσα του δημοκρατικού ρολογιού ενώπιον των πλειοδοτών και μετά την περιγραφή του παρουσιαστή μπήκε στη διαδικασία της πλειοδοσίας φτάνοντας το μέγιστο προσφερόμενο ποσόν της βραδιάς, τα 510,00 ευρώ!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail