Τρεις μήνες χωρίς αξονικό τομογράφο μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής - Δεν αγοράζεται λυχνία 50.000 ευρώ

Το Αμαλία Φλέμινγκ είναι ένα Νοσοκομείο που εφημερεύει κάθε τέσσερις ημέρες με 24ωρη εφημερία και ενδιάμεσα των τεσσάρων ημερών, τις δύο ημέρες εφημερεύει μέχρι το μεσημέρι. Τις ημέρες της εφημερίας είναι το μοναδικό Γενικό Νοσοκομείο που εφημερεύει στα Βόρεια Προάστια. Και όμως εδώ και τρεις μήνες είναι χαλασμένος ο Αξονικός Τομογράφος.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, οι νοσηλευόμενοι ασθενείς στο Αμαλία Φλέμινγκ και τα έκτακτα περιστατικά που προσέρχονται στα ΤΕΠ διακομίζονται με ΕΚΑΒ στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ για να γίνει Αξονική Τομογραφία. Η καθυστέρηση μπορεί να βάλει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Οι Αξονικοί των δύο Νοσοκομείων ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ και ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ που βρίσκονται στα Βόρεια Προάστια ποτέ δεν λειτουργούν ταυτόχρονα. Πριν λίγο καιρό ήταν χαλασμένος ο Αξονικός του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ και τώρα εδώ και τρεις μήνες του Αμαλία Φλέμινγκ.

Μπορεί να είναι διασυνδεόμενα Νοσοκομεία αυτό όμως δεν λέει τίποτα. Όταν ήταν χαλασμένος ο Αξονικός του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ γινόταν διακομιδές των περιστατικών στο Αμαλία Φλέμινγκ και τώρα συμβαίνει το αντίστροφο. Κατέληξε τότε μια γυναίκα κατά την διακομιδή. Επίσης ένα άλλο περιστατικό με εσωτερική αιμορραγία χειρουργήθηκε στα τυφλά και ευτυχώς σώθηκε.

Ο Αξονικός για την επισκευή του θέλει αγορά λυχνίας κόστους 50.000 ευρώ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail