Κατάντια - Εταιρεία ζητάει πίσω δανεικό μόνιτορ που έδωσε πριν δύο 2 ½ χρόνια στο Θριάσιο

Μετά το θόρυβο που ξέσπασε για την κατάσταση των αναισθησιολογικών μηχανημάτων του ΘΡΙΑΣΙΟΥ Νοσοκομείου από καταγγελίες των γιατρών τον Οκτώβριο του 2016 το Νοσοκομείο ενισχύθηκε με ένα αναισθησιολογικό μηχάνημα αγορά της 2ης ΥΠΕ. 

Ταυτόχρονα το Νοσοκομείο ενισχύθηκε με ακόμη τρία αναισθησιολογικά μηχανήματα Δωρεά της Εθνικής Τράπεζας. Η 2η ΥΠΕ αγόρασε το μηχάνημα. Ξέχασε όμως να αγοράσει και το μόνιτορ. Ως εκ τούτω δεν μπορούσε να λειτουργήσει.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, κατόπιν αιτήματος του Νοσοκομείου Εταιρεία έδωσε στο Νοσοκομείο δανεικό ένα μόνιτορ για να λειτουργήσει το εν λόγω μηχάνημα. Τώρα η Εταιρεία ζητάει να πάρει πίσω το μόνιτορ αφού πέρασαν δυόμιση χρόνια χωρίς το Νοσοκομείο να προχωρήσει σε αγορά και να επιστρέψει το δανεικό μόνιτορ.

Αυτό δείχνει τη δεινή οικονομική κατάσταση των Νοσοκομείων. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση εμφανίζει το ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκομείο ως πλεονασματικό.

Αφού προσπαθεί να βγάλει από τη μύγα ξύγκι, πώς να μην έχει πλεόνασμα, αναρωτιέται η ΠΟΕΔΗΝ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail