Καταγγελία γνωστού Ελληνα φωτορεπόρτερ: Τι σκοπούς εξυπηρετεί μια φωτογραφία του 2008 για τα χθεσινά επεισόδια;

Freepen.gr - Τη δική του παρέμβαση έκανε ο γνωστός Ελληνας φωτορεπόρτερ, Γιάννης Κέμμος σχετικά με την παραπάνω εικόνα η οποία γνωρίζει μεγάλη διάδοση στα κοινωνικά δίκτυα ως εικόνα από τα χθεσινά επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ο κ. Κέμμος σημειώνει πως η φωτογραφία είναι από το 2008 εξηγώντας ότι ο ίδιος είχε τραβήξει το ίδιο σημείο από διαφορετική γωνία.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του φωτορεπόρτερ:

«Σήμερα δεν ξέρω ποιος την ανακάλυψε και τι σκοπούς εξυπηρετεί, κυκλοφορεί αυτή εδώ η φωτογραφία από τα Εξάρχεια υποστηρίζοντας ότι είναι από τα χθεσινά επεισόδια. Λοιπόν αν το κάνετε από λάθος, απλά να είστε πιο προσεκτικοί.
Αν το κάνετε επίτηδες σοβαρευτείτε λίγο. Η φωτογραφία είναι από το 2008. Πως το ξέρω; Έχω τραβήξει την ίδια από άλλη γωνία δέκα χρόνια πριν. Και η προπαγάνδα θέλει τρόπο και έχει όρια».

Και η δική του φωτογραφία από το 2008:



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail