120 εκατομμύρια "πρόσφυγες" έτοιμοι να συγκατοικήσουν με τους Ευρωπαίους

Η κατάρτιση του Εθνικού Κτηματολογίου βρίσκεται σε φρενήρη επιτάχυνση - Η Ελλάδα έπρεπε εδώ και δεκαετίες να διαθέτει ολοκληρωμένο κτηματολόγιο .Ωστόσο...η πρεμούρα της Ε.Ε. έχει κι άλλες προεκτάσεις. Η καταγραφή των ακινήτων -εκτός από τα τεμάχια γης- πάει πακέτο με την τελευταία απογραφή του 2011, κατά την οποία δηλώθηκαν με ακρίβεια τα τετραγωνικά μέτρα των κατοικιών και διαμένοντες σε αυτά. Δηλώθηκαν και απογράφηκαν και άλλα στοιχεία όπως η ηλικία των διαμενόντων, ο αριθμός τους φυσικά, η οικονομική τους επιφάνεια.

Από: hellenicsunrise2.blogspot.com - Greek Spirit
12-12-2018

Μόλις χθες, 10 Δεκεμβρίου, επικυρώθηκε η συμφωνία για τη μετανάστευση, συμφωνία η οποία τελεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και επίσημα πλέον θεσμοθετεί το δικαίωμα του πρόσφυγα-μετανάστη να πηγαίνει σε όποια χώρα θέλει και να εγκαθίσταται εκεί απολαμβάνοντας παροχές και επιδόματα.

Η συνθήκη αυτή επικυρώθηκε από όλα τα μέλη του ΟΗΕ στο Μαρόκο και μόνο μια μικρή ομάδα χωρών όπως οι ΗΠΑ-Αυστραλία-Ουγγαρία-Αυστρία-Ιταλία-Τσεχία-Σλοβενία-Ισραήλ δε συμμετείχαν στη διαδικασία επικύρωσης.

Οι υποστηρικτές του συμφώνου για τη μετανάστευση δηλώνουν ότι δεν έχει δεσμευτική ισχύ αλλά τι να πει κανείς για μια συνθήκη που προβλέπει ότι οι 225 εκατομμύρια άνθρωποι του τρίτου κόσμου σε Ασία και Αφρική που έχουν την ανάγκη και την πρόθεση να καταφύγουν έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν όπως επίσης έχουν κάθε δικαίωμα να επιδοτηθούν για αυτό απο τις χώρες υποδοχής.

Οι άνθρωποι αυτοί δε θα είναι οικονομικοί μετανάστες. Ο οικονομικός μετανάστης είναι ένα άτομο το οποίο είναι πολύ πιο φιλόδοξο, πολύ πιο εργατικό τόσο από αυτούς που αφήνει πίσω στη χώρα του όσο και απο αυτούς τους οποίους βρίσκει στη χώρα υποδοχής. Ο οικονομικός μετανάστης που έχει καταφέρει να επιβιώσει, να βρει δουλειά, να κάνει οικογένεια σε μια ξένη χώρα δεν είναι κοινωνικό βάρος αλλά βελτίωση της κοινωνίας.

Ωστόσο το σύμφωνο του ΟΗΕ που υπέγραψαν η πλειοψηφία των χωρών μελών του δε θέλει οικονομικούς μετανάστες οι οποίοι θα αποδείξουν την αξία τους με τη δουλειά τους αλλά 225 εκατομμύρια επιδοτούμενους οι οποίοι προορίζονται να ενταχθούν με το ζόρι στις δυτικές κοινωνίες με στόχο την αλλοίωση του πληθυσμού τους με πρόσχημα την υπογεννητικότητα.

Οι νέοι αυτοί επιδοτούμενοι "μετανάστες" δε θα εγκατασταθούν σε στρατόπεδα κράτησης αλλά μέσα στα ίδια τα σπίτια μας.

Αρχικά και αφού αξιοποιηθούν τα στοιχεία των απογραφών και του κτηματολογίου οι "προσφυγες" αυτοί θα καταλάβουν κενά σπίτια, οικίες οι οποίες μπορεί μεν να αποτελούν ιδιοκτησία κάποιου αλλά είναι ακατοίκητες. Κατόπιν οι "πρόσφυγες" θα μείνουν μαζί με -ποιους άλλους- τους ανήμπορους. Γέροι, υπερήλικες, θα αναγκασθούν να συγκατοικήσουν με "πρόσφυγες". Το επόμενο στάδιο θα είναι η υποχρεωτική συγκατοίκηση με "πρόσφυγες" όσων διαθέτουν μεγάλη ακίνητη περιουσία.

Όλα αυτά θα συνοδευτούν με ένα συνδυασμό παροχών και τρομοκρατίας. Εφόσον οι "πρόσφυγες" θα επιδοτούνται μέρος της επιδότησης θα πηγαίνει στον ιδιοκτήτη ακινήτου που θα αναγκασθεί να συγκατοικήσει μαζί τους. Το ίδιο θα ισχύει και για τα οικήματα τα οποία έχουν ιδιόκτητη αλλά είναι ακατοίκητα. Ένα καλό παράδειγμα είναι τα ακίνητα σε περιοχές του Νομού 'Εβρου όπου οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονται εδώ και χρόνια στη Γερμανία. Τα ακίνητα αυτά έχουν καταγραφεί εδώ και τρία χρόνια. Εκτός απο την επιδότηση που θα λάβουν οι ιδιοκτήτες τους για την καταναγκαστική διάθεση τους σε "πρόσφυγες" οι αρχές θα εκτελέσουν προπαγάνδα υπέρ της διάθεσης των οικιών λέγοντας οτι ξαναβρήκαν ζωή ακριτικά χωριά στα οποία οι υποδομές, από ιατρεία μέχρι και μικρομάγαζα, θα επανασυσταθούν με επιδότηση κρατική.

Συμπτωματικά δε, στις ακριτικές περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης όπου βρίσκονται εγκαταλειμμένοι οικισμοί υπάρχουν και κοιτάσματα σπάνιων γαιών, χρυσού, αερίου, πετρελαίου, ουράνιου και μετάλλων απαραίτητων για την κατασκευή μπαταριών οι οποίες θα γίνουν απαραίτητες σε πολύ λίγα χρόνια για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα οποία θα αντικαταστήσουν τα συμβατικά, σε λιγότερο από δέκα χρόνια.

Οι αρχές θα εκβιάζουν το γερασμένο γηγενή πληθυσμό λέγοντας ότι οι "πρόσφυγες" και τα παιδιά τους θα είναι οι μοναδικοί εγγυητές των συντάξεων και του κοινωνικού κράτους εφόσον θα αποτελέσουν τα νέα εργατικά χέρια.

Τώρα εάν με την ανεργία που έχουμε δε βρίσκουν δουλειά ούτε οι Έλληνες η απάντηση είναι ότι ο στόχος των εμπνευστών της αλλαγής πληθυσμού στο δυτικό κόσμο είναι η απασχόληση των "προσφυγων" σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στις οποίες θα ιδρυθούν βιομηχανίες με μουσουλμανικά κεφάλαια όπου θα εργάζονται με μισθούς πείνας οι "πρόσφυγες" κι όσοι αυτόχθονες αλλαξοπιστήσουν κυριολεκτικά. Ειδικές Οικονομικές Ζώνες θα δημιουργηθούν και στις ακριτικές περιοχές -όπως είπαμε ήδη οι οικισμοί αυτών των περιοχών θα κατακλυσθούν απο "πρόσφυγες"- εκεί ακριβώς που υπάρχουν όλα τα σπάνια κοιτάσματα μεταλλευμάτων, γαιών και υδρογονανθράκων.

Κλείνοντας ας έχουμε υπ΄όψιν τα παρακάτω. Η Ρωσία παρατηρεί απο μακριά με επιτήδεια ουδετερότητα τα τεκταινόμενα γύρω από το σύμφωνο για τη μετανάστευση. Η Ρωσία θέλει τη διάλυση της Ευρώπης και τηρεί στάση αναμονής με κρυφή ελπίδα ότι τελικά η Ευρώπη θα πέσει στην παγίδα.

Η γειτονική Βουλγαρία είναι η μόνη Βαλκανική χώρα που ξεκάθαρα απέριψε το σύμφωνο. Η Βουλγαρία το 2013 είχε απορρίψει και το ευρώ. Ο τότε υπουργός οικονομικών Συμεών Ντιανκόφ και ο τότε πρωθυπουργός κ. Μπόικο Μπορίσοφ είχαν αρνηθεί την ένταξη της Βουλγαρίας στη ζώνη του Ευρώ. Σήμερα η Βουλγαρία υπό τον Μπορίσοφ και πάλι αρνείται το σύμφωνο για την μετανάστευση.

Η Βουλγαρία αποτελεί προτεκτοράτο των ΗΠΑ και Γερμανίας και έτσι τυγχάνει της προστασίας τους. Η Ελλάδα απο την άλλη αποτελεί μεν προτεκτοράτο της Γερμανίας αλλά δεν προστατεύεται και προορίζεται για εξαφάνιση απο το χάρτη. Έτσι, για να μάθουμε να κοροϊδεύουμε τους πρώην φτωχούς γείτονες μας.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...