Πόλεμος ΗΠΑ - Πακιστάν στο Twitter με βαριές κουβέντες εκατέρωθεν - Τραμπ: Ηλίθιοι!

Freepen.gr - Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ και ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Ιμράν Χαν είχαν μια ανταλλαγή αιχμηρών αναρτήσεων στο Twitter, καθώς οι ΗΠΑ θα μειώσουν την οικονομική τους υποστήριξη στο Πακιστάν, επειδή το Ισλαμαμπάντ δε «δίνει τίποτα στις ΗΠΑ σε αντάλλαγμα» και φέρεται ότι δεν κατάφερε να καταστρέψει τα προπύργια των τρομοκρατών στο έδαφός του.

Ο Χαν ανήρτησε ότι παρά το ότι κανένας Πακιστανοός δεν συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, η χώρα είχε ακόμη συμμετάσχει στον πόλεμο των ΗΠΑ κατά της τρομοκρατίας μετρώντας περίπου 75.000 θύματα. Ο Χαν πρόσθεσε επίσης ότι ο πόλεμος κόστισε στην οικονομία του κράτους περίπου 123 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ οι ΗΠΑ δώρισαν μόνο 20 δισεκατομμύρια δολάρια σε αντάλλαγμα. Ο πακιστανός πολιτικός υπενθύμισε επίσης στον Τραμπ ότι η χώρα του εξακολουθεί να παρέχει γραμμές τόσο εδάφους όσο και αεροπορικής επικοινωνίας για τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ.





Ενώ του υπέδειξε να ενημερωθεί καλύτερα γύρω από τα ιστορικά γεγονότα προλέγοντας μια ενδεχόμενη αλλαγή γραμμής από τη χώρα του.




Ο Τραμπ απήντησε ότι το Πακιστάν γνώριζε πολύ καλά που διέμενε ο Μπιν Λάντεν και οι ΗΠΑ έπρεπε να τον έχουν πιάσει πριν την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους αλλά ο Κλίντον έχασε την ευκαιρία του. "Πληρώσαμε δις δολάρια το Πακιστάν και δε μας είπαν που διέμενε". Και καταλήγει λέγοντας "Ηλίθιοι" εννοώντας προφανώς τους Αμερικανούς από τα συμφραζόμενα.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail