Τρόμος στη Μικρασιατική ακτή - Οι Ελληνες «στοιβάζουν» βαριά όπλα στη ν. Χίο γράφει η Sozcu

Η Ελλάδα έχει στοιβάξει βαριά όπλα στη νήσο Χίο γράφουν οι Τούρκοι…ενώ σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάννης  απαγορεύεται η Ελλάδα να έχει βαρύ οπλισμό στα νησιά.
 
Από: veteranos.gr
 
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της Sozcu. Ali Akbar Ertürk, μεγάλη στρατιωτική  άσκηση  Βαρέων όπλων εκτέλεσαν βολές νύχτα και μέρα  στη  νήσο Χίο.


Εκπρόσωπος  του Υπουργείου ιδιοκτησίας  & του πρώην  Εθνικής Άμυνας Γενικό Γραμματέα Umit Yalım η Ελλάδα κάνει στρατιωτικές ασκήσεις, βαρέων όπλων ακόμη και  στα νησιά που ανήκουν στην Τουρκία açıkladı.yal Ι.
 
Η  «Ελλάδα, στο νησί της Χίου το διάστημα  της 30 έως 31 Οκτώβριος 2018, εκτέλεσαν βολές με βαριά όπλα πεζικού Πυροβολικού  και  αντιαεροπορικό Πυροβολικό.

Τα βαριά όπλα  στη Χίο, ακριβώς απέναντι από τη Σμύρνη Çeşme, έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια και την εναέρια κυκλοφορία στο Αιγαίο. Χίου…

…Παραβιάζοντας την απόφασης της  24 Ιουλίου 1923 στη Συνθήκη της Λωζάνης Άρθρο 12 του μη στρατιωτικού καθεστώτος στις θαλάσσιες περιοχές δικαιοδοσίας με την ιδιοκτησία της Χίου επετράπη στην Τουρκία.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να αναπτύξει στρατιωτικά στρατεύματα στο νησί, ούτε να ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις και με βαριά  μάλιστα όπλα δήλωσε ο πρώην Γ.Γ
 
Η Ελλάδα  εξοπλίζει κάτω απο την  μύτης μας τα νησιά με πυροβολικό και  απειλεί την Τουρκία… Ενώ κατατρόμαξαν τους Τουρίστες της Σμύρνης  σύμφωνα με τους τοπικούς αξιωματούχους. Δεν δόθηκε απο την  Ελλάδα καμία απολύτως εξήγησε δήλωσε.

Οι Εικόνες είναι απο την  Μεγάλη Στρατιωτική άσκηση που έγινε στη νήσο Χίο και για ένα 48ώρο οι Ελληνικές Στρατιωτικές Δυνάμεις ταρακούνησαν το νησί.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...