Λαφαζάνης: Γιατί δε βάλαμε τους S-300 στα νησιά του Αιγαίου και διακόψαμε τις σχέσεις με τη Συρία; Ο Τσίπρας θα είχε φύγει νύχτα

Freepen.gr - Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στις Αντιθέσεις του Κρήτη TV και το Γιώργο Σαχίνη, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Αξίζει να ακούσετε την προσέγγισή του στα εθνικά θέματα, όπως το Σκοπιανό αλλά και το συμβάν στη Βόρειο Ηπείρο.

Επίσης θέτει το ερώτημα γιατί οι S-300 από την στιγμή που κατέληξαν στην Ελλάδα δεν εγκαταστάθηκαν στα νησιά του Αιγαίου ενώ αναρωτιέται για ποιο λόγο η χώρα μας διέκοψε τις διπλωματικές της σχέσεις το 2012 με τη Συρία.

Ενδιαφέρουσες οι τοποθετήσεις του και στην εσωτερική πολιτική σκηνή όπου σημειώνει πως το αντι-μνημονιακό μέτωπο δεν εκπροσωπείται στο κοινοβούλιο ενώ θεωρεί ότι αν η ΛΑΕ ήταν στη Βουλή, ο Τσίπρας θα είχε φύγει νύχτα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail