Ο Φερστάπεν εκτός από επικίνδυνος απεδείχθη και αγροίκος - Δεν έχει θέση στο grid

Ο Μαξ Φερστάπεν μετά από σύγκρουσή του με το Γάλλο οδηγό, Εστεμπάν Οκόν στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας κατευθύνθηκε έξαλλος εναντίον του στο τέλος του αγώνα καθώς εξαιτίας του ατυχήματος την ώρα του ντουμπλαρίσματος έχασε την πρώτη θέση και τη νίκη.

Του Στρατή Μαζίδη

Πόσα αντίστοιχα ατυχήματα έχει προκαλέσει ο Ολλανδός όμως όπως αυτό που τον πείραξε;



Πόσες φορές έχει καταστρέψει τον αγώνα του Ρικιάρντο ή του Φέτελ για να μην αφήσει να τον περάσουν ενώ ήταν ταχύτεροι και τους έκλεισε αντι-αθλητικά; Ήρθε λοιπόν η ώρα της μισθαποδοσίας. Κι εν προκείμενω αυτός έκλεισε την πόρτα στην αγωνιστική γραμμή. Ας επέλεγε να περάσει λίγο παρακάτω με περισσότερη ασφάλεια.

Ο Φερστάπεν στη συνέχεια ζήτησε το λόγο από το Γάλλο, που είναι κι αυτός ένας πολύ καλός οδηγός με σταθερά αξιόλογη παρουσία, με έναν απρεπή και τραμπούκικο τρόπο. Το ταλέντο δε φτάνει για να κάνεις καριέρα. Χρειάζεται μυαλό και σύνεση. Τα δύο τελευταία ο Ολλανδός δε φαίνεται να τα διαθέτει. Όσο συνεχίζει με αυτήν την νοοτροπία, τόσο ο χαρακτήρας του θα εξελίσσεται σε βαρίδι και ο ίδιος θα εκλαμβάνεται ως κινούμενη απειλή. Κάποιοι να τον μαζέψουν.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail