Ο Τραμπ ταπείνωσε δημοσιογράφο του CNN: «Είσαι ένας αγενής, φοβερός άνθρωπος! Κάτσε κάτω»

Freepen.gr - Ο Donald Trump και ο Jim Acosta του CNN συγκρούστηκαν στη  συνέντευξη τύπου του προέδρου των ΗΠΑ με τον πρώτο να λέει πως το CNN «πρέπει να ντρέπεται» για λογαριασμό του δημοσιογράφου και τη συμπεριφορά του στη γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου Sarah Sanders.




Ο Jim Acosta του CNN σχολίασε μια πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια που απεικονίζει ένα καραβάνι μεταναστών της Κεντρικής Αμερικής που κατευθύνεται προς τα σύνορα των ΗΠΑ ως "εισβολή".

Ο Trump υπερασπίστηκε τον χαρακτηρισμό του για τους μετανάστες, λέγοντας στον Acosta "πρέπει να μου επιτρέψετε να τρέξω τη χώρα, κι εσείς ασχοληθείτε με το CNN. Αν το κάνατε καλά, οι αξιολογήσεις σας θα ήταν πολύ καλύτερες", δήλωσε ο Trump.

Ο Acosta συνέχισε να παρενοχλεί και να διακόπτει τη διαδικασία με τον Trump να εκνευρίζεται και να φωνάζει "αρκετά" ζητώντας του να καθίσει. Στη συνέχεια  ο Acosta θυμήθηκε την ακόμα άκαρπη έρευνα «Russiagate» του Ειδικού Συμβούλου Robert Mueller.

«Δεν ανησυχώ για τίποτα με την έρευνα της Ρωσίας, επειδή είναι μια φάρσα», απάντησε ο Trump, πριν ζητήσει από τον Acosta να «αφήσει κάτω το μικρόφωνο». Ο Trump αποχώρησε από το βήμα μέχρι να ηρεμήσει ο Acosta και στη συνέχεια επέστρεψε με ένα αυστηρό σχόλιο:

"Σας λέω κάτι! Το CNN πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό του, έχοντας εσένα στη δούλεψή του. Είσαι ένας αγενής, τρομερός άνθρωπος. Δεν πρέπει να εργάζεσαι για το CNN ... ο τρόπος με τον οποίο μεταχειρίζεσαι άλλους ανθρώπους είναι φρικτός. Όταν αναφέρετε ψεύτικα νέα, το οποίο το CNN κάνουν συχνά, είστε ο εχθρός του λαού", δήλωσε ο Trump, πριν ο Acosta καθίσει πίσω.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail