Η αριστερά που μισεί την πατρίδα

vargazs / pixabay
Η αριστερά κάποτε έλεγε "θέλουμε εμείς λεύτερη πατρίδα και πανανθρώπινη τη λευτεριά". Η σημερινή αριστερά μισεί την πατρίδα αλλά θέλει να μας πείσει ότι αγαπάει τον άνθρωπο. Όχι τον Έλληνα άνθρωπο εκτός αν ανήκει σε μειονότητες που μπορεί να χρησιμοποιήσει εναντίον αυτού του λαού.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Η αριστερά που όπως και το νεοφιλελεύθερο εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ δεν είχε κανένα θέμα με το γενοκτόνο Κεμάλ, τον ίδιο που ο Χίτλερ που μας λένε ότι μισούν, αποκαλούσε το λαμπρό του άστρο.
Η αριστερά που έλεγε συνωστισμό τη σφαγή της Σμύρνης. H αριστερά που έβρισε όσους δεν ήθελαν να ανήκουν στο ενιαίο συμπαγές τουρκικό πράγμα στη Θράκη όπως τη Σαμπιχά Σουλειμάν. Η αριστερά που θεωρεί ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του αλλά οι Παλαιστίνιοι λέει δικαιούνται κράτος και πατρίδα. Η αριστερά που αδιαφορεί εντελώς για τις καταγγελίες προσφύγων για την ύπαρξη τζιχαντιστών στα στρατόπεδα φιλοξενίας. Λογικό αφού και οι ισλαμιστές είναι κεφάλια που φερνουν λεφτά.

Η αριστερά που βρώμισε τον ανθρωπισμό κανοντάς τον εμπόριο ξεφτυλίζοντας την έννοια του πρόσφυγα και παραβιάζοντας την έννοια του πρόσφυγα και εξισώνοντάς τον με τον παράνομο οικονομικό μετάναστη. Τα λεφτά πάνω από όλα.

Η αριστερά που καμαρώνει για τις σημαίες των Παλαιστινίων και κατηγορεί τους Βορειοηπειρώτες όταν τις σηκώνουν ως φασίστες. Η αριστερά που αδιαφορεί εντελώς και κατηγορεί καταπιεζόμενες ελληνικές μειονότητες αλλά ασχολείται με το ρατσισμό τριτοκλασάτων οπαδικών εκπομπών. 

Η βολεμένη, ευκατάστατη ή απλώς η ιδεοληπτική αριστερά που μισεί τις καλύβες και τα πεζούλια του λαού, το καλύτερο δεκανίκι του νεοφιλελευθερισμού που την ανέδειξε. Και οι δυο, αριστεροί και νεοφιλελεύθεροι δε θέλουν λαούς που θα αγωνίζονται για ελεύθερη πατρίδα και πανανθρώπινη λευτεριά θέλουν μάζες χωρίς συνεκτικούς δεσμούς, εύκολα διαχειρίσιμες. 

Όσο για τους φασίστες την μόνιμη δικαιολογία των εθνομηδενιστών όταν ο εθνομηδενισμός είναι κυρίαρχη ιδεολογία, ένα άλλο άκρο θα εμφανιστεί ώστε να μην μπορέσει ο λαός ποτέ να βρεί το δρόμο του πατριωτισμού... Άντε μα…. θειτε όλοι σας ο λαός θα βρεί τον τρόπο να επιβιώσει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail