Φασισμός είναι να λες ότι η Μακεδονία είναι ελληνική κι αντιφασισμός κρεμάλα σε όσους θεωρούμε φασίστες





Η πατρίδα είναι το σπίτι του κάθε λαού που μεγαλώνει ζώντας και μαθαίνοντας την ιστορία της, πολεμά να την ελευθερώσει ή να την κρατήσει ελεύθερη κι αγωνίζεται για να ζούν όλοι οι κάτοικοί της καλύτερα.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Ο διεθνιστής είναι αυτός που αγωνίζεται για ελεύθερες πατρίδες και για να το κάνει αυτό πρέπει πρώτα να έχει μάθει να σέβεται τη δική του πατρίδα. Οι καταλήψεις εναντίον της επιβαλλόμενης από ξένους νταβατζήδες συμφωνίας των Πρεσπών ανέδειξαν δυο πλευρές. 

Η μία είναι αυτή των μαθητών που ζήτησαν σεβασμό στην ιστορία του τόπου ενώ βρέθηκαν στην ανάγκη να εξηγήσουν ότι δεν είναι φασίστες καθώς πραγματικοί φασίστες εκμεταλλεύομενοι μεμονωμένα περιστατικά προσπάθησαν να πείσουν ότι το να αγωνίζεσαι για το δίκιο και την ιστορία σου είναι φασισμός και πως είναι αντιφασισμός το να στηριζεις τον ιμπεριαλισμό των Σκοπιανών που κορόιδεψαν την κυβέρνηση κρατώντας τον αλυτρωτισμό στο σύνταγμά τους και τους διεθνείς νταβατζήδες που ήδη προωθούν αλλαγες συνόρων στα Βαλκάνια.

Αντιφασισμός είναι ακόμα τα πανό που λένε κρεμάλα σε όσους θεωρούμε φασίστες και οι καταστροφείς, οι αντιφά και λοιποί υπερασπιστές ξένων φασισμών και εθνικισμών χρησιμοποιούν ως δικαιολογία την καπηλεία της χρυσής αυγής για να δικαιολογήσουν το μίσος τους απέναντι στα παιδιά και την πατρίδα. Αυτό είναι ψέμα και πάντα τα ίδια έκαναν.

Το 1989 ο μητροπολίτης Σεβαστιανός θα μιλούσε για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών στο αμφιθέατρο της ιατρικής στο Γουδί. Πετώντας τούβλα και άλλα αντικείμενα τραυμάτισαν φοιτητές και πέτυχαν να διακόψουν την εκδηλώση. Φώναζαν δε αντεθνικά συνθήματα τύπου τα αλβανικά σύνορα θα φθάσουν ως τη Λαμία. Φυσικά κανένας Αλβανός σύντροφος ούτε φώναξε ούτε θα φωνάξει κάτι παρόμοιο για τα ελληνικά και λογικό είναι. 

Δεν είναι αντιφασίστες ούτε καν ιδεοληπτικοί, πρόκειται απλά για μισέλληνες και υποστηρικτές κάθε ξένου φασισμού. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η σιωπή τους στην απόδοση τιμών σε συνεργάτη των Ναζί από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, αυτόν που εκθείαζαν ως αντιεθνικιστή με βάση την εκδοχή της μετάφρασης των δηλώσεών του που επιλέχθηκε και η απόλυτη αδιαφορία για την ένωση των Αλβάνων που εξηγγειλε ο Ράμα.

Είναι λοιπόν απλά προδότες, συνειδητοί η ασυνείδητοι δεν έχει σημασία. Είναι τα στηρίγματα των ιμπεριαλιστών και εχθροί του λαού που μισούν. Μόνο η απομόνωσή τους θα αποδυναμώσει και το ακροδεξιό άκρο κα μόνο έτσι θα μπορέσει ο λαός να βρεί το δρόμο του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail