«Καλέ τι γκόμενος είναι ο Κυριάκος!»

Freepen.gr - Το εμπορικό κέντρο και τη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, στην Κυψέλη «συγκρούεται ο φαντασιακός κόσμος, για τον οποίο μίλησε σήμερα ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, με τη σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουν κάθε μέρα οι Έλληνες πολίτες». Μάλιστα, κάλεσε τον πρωθυπουργό να επισκεφθεί το κέντρο της Αθήνας και να μιλήσει με συνταξιούχους, μαγαζάτορες, ελεύθερους επαγγελματίες και ανέργους «και να τους πείσει για αυτή την Ελλάδα την οποία μόνο ο ίδιος βλέπει».

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα στο δρόμο καθώς συνάντησε μια γυναίκα με το μωρό της, η οποία βρίσκει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είναι φοβερός γκόμενος!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail