Τούρκος κουρέας-νυχτερίδα φέρνει τα πάνω κάτω στο ξύρισμα των πελατών του!

Freepen.gr - Ένας κουρέας στη βορειοδυτική επαρχία Σακάρια της Τουρκίας έχει αλλάξει τις συνθήκες της εργασίας του ξυρίζοντας τους πελάτες του ενώ κρέμεται από το ταβάνι σα μια νυχτερίδα.

"Κρεμιέμαι ανάποδα και ξυρίζω έτσι από το 1995", δήλωσε ο κουρέας, Isa Demir, στην τουρκική φιλελεύθερη ισλαμιστική εφημερίδα Karar. "Ξεκίνησα όταν ένας φίλος με προκάλεσε ότι σίγουρα δεν μπορούσα να κρεμαστώ ανάποδα για να ξυρίσω κάποιον και δέχτηκα. Ξύρισα ενώ είχα κρεμαστεί ανάποδα. Τώρα με λένε κουρέα-νυχτερίδα".

Το σύστημα που σχεδιάστηκε από τον Demir για το μοναδικό στυλ του έργου αποτελείται από μια ιμάντα που συνδέεται με την οροφή από μια μεταλλική ράβδο. Μόλις ο κουρέας βάλει τα πόδια του μέσα από την πλεξούδα, ένας φίλος τον συνδέει μέσα.

"Μπορώ να περιποιηθώ μόνο γενειάδα αυτή τη στιγμή - για τα μαλλιά θα χρειαζόμουν να δημιουργήσω ένα σύστημα που θα γυρίζει γύρω", δήλωσε ο Demir.

Στην πραγματικότητα, ο Τούρκος κουρέας, που έχει αρκετούς φανατικούς πελάτες ελπίζει να επωφεληθεί από τη δημοτικότητά του, προχωρώντας στον επόμενο γύρο εκλογών για τη θέση του μουχτάρη της περιοχής του όπως σημείωσε κι ο ίδιος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail