Είδες η πολιτική ορθότητα; Σκηνοθέτης αυτοπροσδιορίστηκε ως έγχρωμος και έπαιρνε τις χρηματοδοτήσεις!

Στη Μ. Βρετανία, ο εικονιζόμενος σκηνοθέτης Anthony Ekundayo Lennon αν και λευκός δήλωνε μαύρος και έπαιρνε κρατικές χρηματοδοτήσεις που προορίζονταν για μαύρους καλλιτέχνες. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, ο ίδιος, ακολουθώντας την "πολιτικά ορθή" μόδα του "είσαι αυτό που νιώθεις", δήλωσε ότι αισθάνεται μαύρος και χαρακτήρισε τον εαυτό του "Born Again African" (κατά το ..."Born Again Christian"). 


To "Arts Council" που τον χρηματοδότησε τον υπερασπίστηκε με το επιχείρημα ότι πρέπει να σεβαστούμε την...επιλογή του, από την άλλη όμως πολλοί αριστεροί άνθρωποι του θεάτρου τον κατηγόρησαν για "πολιτιστικό και φυλετικό σφετερισμό".

Ας αφήσουμε όμως τους προοδευτικούληδες να αλληλοξεμαλλιάζονται και ας σκεφτούμε πως αυτή η υπόθεση αποδεικνύει, με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, τον παραλογισμό και τις αντιφάσεις του σύγχρονου "προοδευτικού" δικαιωματισμού. Αφού, όπως μας λέει η "πολιτικά ορθή" Αριστερά, ένας βιολογικά άνδρας είναι γυναίκα, επειδή απλά νιώθει έτσι, γιατί ένας λευκός άνδρας δεν μπορεί να είναι μαύρος, επειδή αισθάνεται ότι είναι μαύρος ; Το παν στην "πολιτικά ορθή" εποχή μας είναι τα f-f-f-feelings και άσε τη βιολογία και την πραγματικότητα να κουρεύονται.

Πάντως, εγώ σκέφτομαι σοβαρά να δηλώσω ότι είμαι ...ανεμογεννήτρια, μήπως τσιμπήσω καμιά επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είμαι σίγουρος πως θα βρω λοβοτομημένους προοδευτικούληδες για να με υπερασπιστούν!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail