Νοσηλεύτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει γιατί ήρθε σε απόγνωση από τις συνθήκες στα εξωτερικά ιατρεία


Την Παρασκευή το πρωί στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» μια νοσηλεύτρια 50 ετών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Ευτυχώς βρέθηκαν εκεί συνάδελφοί της  λόγω κινητοποίησης του Σωματείου και την έσωσαν ενώ νοσηλεύτηκε επί ημέρες στο Νοσοκομείο.

Η γυναίκα όπως καταγγέλλει η ίδια δημόσια και το Σωματείο έφτασε στο έσχατο σημείο απόγνωσης επειδή αγνοήθηκε επί πολύ καιρό από την Διοίκηση του Νοσοκομείου στις δυσχέρειες που αντιμετώπιζε στην παροχή των υπηρεσιών. Πολλές φορές έθεσε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ίδια και τα εξωτερικά ιατρεία στη Διεύθυνση, τον Διοικητή του Νοσοκομείου αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. 

Τελικά καταβλήθηκε από τη καθημερινή αγωνιώδη προσπάθεια εξεύρεσης υλικών, τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Εξωτερικά Ιατρεία, την πίεση της δουλειάς λόγω των τραγικών ελλείψεων προσωπικού, το στρες, καταλήγει η ανακοίνωση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail