Ευτυχώς παιδιά που οι αστυνομικοί είχαν χαρτιά μαζί τους και δεν τους συνέλαβε ο Ρουβίκωνας!

Μυστικοί αστυνομικοί αποκαλύπτονται στου Ζωγράφου αφού τους σταμάτησαν μέλη του Ρουβίκωνα για εξακρίβωση στοιχείων και έλεγχο. Το βίντεο (εδώ) έχει πολύ γέλιο, τόσο ώστε το κατέβασα για να το δω το βράδυ με φίλους που ήθελαν μια καλή κωμωδία.

Του Στρατή Μαζίδη

Τα μέλη του Ρουβίκωνα βέβαια ήταν ευγενικά, κάτι που δεν ισχύει πάντα με τους αστυνομικούς. Το πιο αστείο ήταν όταν συμβούλευσαν τους αναρχικούς να παίρνουν το 100 όταν διαπιστώνουν πως παρακολουθούνται. 

Έχει πλάκα αυτός ο τόπος ρε παιδιά. Μπορεί να διαλύεται αλλά τουλάχιστον ενώ κλαίμε κάνουμε ανάπαυλες γέλιου. Απορώ πως δε συνέστησαν στα μέλη του Ρουβίκωνα να κάνουν ότι κι εμείς, πως κοιμόμαστε.

Το ευτύχημα ήταν πως οι μυστικοί αστυνομικοί είχαν μαζί τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δεν τέθηκαν υπό κράτηση, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι από τα μέλη του Ρουβίκωνα χωρίς να οδηγηθούν στον εισαγγελέα... Τι ζούμε!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail