Αυτοί που θεωρούν εθνικισμό την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας και της ιστορίας της είναι προδότες


dimitrisvetsikas1969 / pixabay
Αυτός που θεωρεί εθνικισμό την υπεράσπιση της ιστορίας και της εδαφικής ακεραιότητας ης χώρας δεν είναι αντιεθνικιστής, είναι προδότης. Αντιεθνικισμός θα ήταν αν μισούσαν κάθε φασισμό όχι το γεγονός ότι τάσσονται στο πλευρό όσων έχουν επεκτατικές διαθέσεις σε βάρος της χώρας και όσων διαπράττουν εθνοκαθάρσεις σε βάρος ελληνικών πληθυσμών χειροκροτώντας τους.

Μελίνα Κονταξή

Το Βορειοηπειρωτικό δεν έκλεισε, εκρρεμεί από το 1946. Οι διεθνείς νταβατζήδες αποφάσισαν να κόψουν ένα κομμάτι της ενιαίας Ηπείρου και να το δώσουν στο προτεκτοράτο που έφτιαξαν. Οι Βορειοηπειρώτες δεν έπαψαν ποτέ να αγωνίζονται για την ελευθερία τους και οι ελληνικές κυβερνήσεις μέχρι τη χούντα δεν έπαψαν ποτέ να ζητούν την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου για τη Βόρειο Ηπειρο.

Η Αλβανία δεν έπαψε ποτέ να διαπράττει εθνοκάθαρση σε βάρος των Βορειοηπειρωτών. Ενδεικτικό παράδειγμα πως Αλβανοί συνεργάτες των Ναζί και Αλβανοί κουμμουνιστές στράφηκαν εναντίον της βορειοηπειρωτικής αντιστασιακής οργάνωσης ΜΑΒΗ.

Η Μικρά Ασία δεν ήταν ποτέ τουρκική. Η Οθωμανική αυτοκρατορία ήταν μια ισλαμική επεκτατική αυτοκρατορία και οι γηγενείς λαοί είχαν κάθε δικαίωμα αυτοδιάθεσης. Οι Ελληνες αντιεθνικιστές τάσσονται στο πλευρό του γενοκτόνου Κεμάλ, που ο Χίτλερ θεωρούσε το λαμπρό του άστρο με το επιχείρημα ότι ο ελληνικός στρατός δεν έπρεπε να πάει στη Σμύρνη το 1919 την στιγμή που η γενοκτονία είχε αρχίσει στην περιοχή οργανωμένα από το 1914.

Η παρουσία του ελληνικού στρατού ήταν η τελευταία ευκαιρία διεκδίκησης της ελευθερίας για τους Ασσύριους, τους Αρμένιους, τους Ελληνες αλλά και τους Κούρδους που αποτέλεσαν θύματα εθνοκαθάρσεων μετά τη γενοκτονία των χριστιανών. 

Συνοψίζοντας, οι Έλληνες αντιεθνικιστές θεωρούν ότι η διεκδίκηση του διεθνούς δικαίου έχει ημερομηνία λήξης όταν πρόκειται για Έλληνες. Δεν αδιαφορούν απλώς για τις γενοκτονίες και τις εθνοκαθάρσεις ελληνικών και όχι μόνο πληθυσμών αλλά τάσσονται περήφανα στο πλευρό των θυτών. Αυτό δεν είναι αντιεθνικισμός, είναι εθνική προδοσία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail