Ντροπή για κυβέρνηση – τραπεζίτες. Νέος κοινωνικά ανάλγητος πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας

Ντροπή για την κυβέρνηση και τους τραπεζίτες. Εκπλειστηριάζεται πρώτη κατοικία και μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του Γιάννη.

– Διαμέρισμα 90 τ.μ. και αποθήκη 10 τ.μ. στην Αργυρούπολη.
– Τιμή πρώτης προσφοράς 108.000 και 1.900 ευρώ αντίστοιχα, με αναγκαστική κατάσχεση 50.000 ευρώ σε συνολικό χρέος 125.000 ευρώ.
– Τριμελής οικογένεια.

Ο Γιάννης είναι ιδιοκτήτης μισού ΤΑΞΙ. Πήρε δύο δάνεια από την ΕΘΝΙΚΗ το 2006 των 120.000 και 95.000 ευρώ. Τα αποπλήρωνε κανονικά μέχρι το 2014 που σταμάτησε λόγω δραματικής μείωσης του εισοδήματός του. Το υπόλοιπο και των δύο δανείων έκτοτε, με τις προσαυξήσεις έφτασε στο σύνολο τα 125.000 ευρώ.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ το βγάζει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη 28/11, το πρωί στις 10.00. Έκανε ανακοπή αλλά δεν την ενέκριναν. Του ζητούν να καταβάλει πρώτα 16.000 ευρώ και μετά να πάνε σε διακανονισμό. Τα χρήματα αυτά δεν τα έχει. Θέλει να αποπληρώσει το δάνειο σε μηνιαίες δόσεις ανάλογα με ο εισόδημά του αλλά δεν του δίνεται αυτή η δυνατότητα. Πριν ένα χρόνο έσπασε τον ώμο, έκανε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις και δεν εργαζόταν για πέντε μήνες. Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και πάλι θα κινηθεί για την ακύρωση του πλειστηριασμού. Χρειάζεται η κινητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερον πολιτών. 

Από: iskra.gr
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...