Ερντογάν: θα δώσουμε ένα γερό μάθημα στους Ελληνες στο Αιγαίο και στους Κύπριους στη Μεσόγειο

Freepen.gr - Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ένα μάθημα στην Ελλάδα στο Αιγαίο και στην Κύπρο στη Μεσόγειο, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν σε ομιλία του στην τουρκική βουλή. Ο Ερντογάν μάλιστα υποστήριξε ότι η συμπεριφορά των Ελλήνων έχει γίνει πηγή απειλής και κινδύνου πρώτα από όλα για εμάς τους ίδιους.



Επίσης αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα όπως η παρουσία της Daesh στη Συρία υιοθετώντας την άποψη Λαβρόφ ότι χρησιμοποιείται ως πρόσχημα από τις ΗΠΑ κατηγορώντας μάλιστα τη συμμαχία τους ότι δεν έχει κουνήσει ούτε το μικρό της δάκτυλο κατά των τρομοκρατών (που ο ίδιος μέχρι πρότινος εξόπλιζε και έκλεινε συμφωνίες σε λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Τέλος κατηγόρησε τις ΗΠΑ για τις σχέσεις τους με τους Κούρδους της Συρίας λέγοντας ότι εξοπλίζουν τρομοκράτες και κοιμούνται / δειπνούν με αυτούς μέρα-νύχτα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail