Ο Τραμπ ψάχνει στην Ελλάδα τον… Ιταλό του…

Μπορεί ο Στηβ Μπάνον να μην είναι σήμερα επίσημα ο υπεύθυνος της πολιτικής στρατηγικής του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο, έχει αναλάβει υψηλότερα άτυπα καθήκοντα.

Παναγιώτης Αποστόλου

Είναι σταλμένος στην Ευρώπη από τον Ντόναλντ Τραμπ, με μοναδικό στόχο να διαλύσει την “Ευρωπαϊκή Ένωση” της Γερμανίας. Αφού, με κέντρο τις Βρυξέλλες έχει δημιουργήσει πολιτική οργάνωση, ενίσχυσης των ευρωσκεπτικιστών με ταυτόχρονη υπονόμευση της ΕΕ του Σόρος.

Το σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ διά μέσω του Μπάνον είναι φιλόδοξο και μεγαλεπήβολο. Έχει ως στόχο τη διάλυση της Παγκοσμιοποιήσεως και της ΝΤΠ που πρεσβεύει το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, δηλαδή, οι Μπους, Κλίντον, Ομπάμα και το υπόλοιπο κακό συνονθύλευμα των Νεοταξιτών. Γι΄ αυτό επιδιώκει ο Ντόναλντ Τραμπ την πολιτική ενδυνάμωση των Λεπέν, Σαλβίνι, Φάρατζ και των λοιπών ευρωσκεπτικιστών στην Ευρώπη.

Έτσι, στοχεύει στις προσεχείς ευρωεκλογές τα κόμματα των ευρωσκεπτικιστών – πατριωτών να ελέγχουν – τουλάχιστον – το 1/3 της ευρωβουλής.

Δυστυχώς – σύμφωνα με τις ακριβείς πληροφορίες μας – στην Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοιο κόμμα, που να μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να εμπιστευτεί.

Θεωρεί όλα τα υπάρχοντα κόμματα, όργανα του Σόρος και της παγκοσμιοποίησης, ή όσα δεν την υπηρετούν ήδη, να είναι έτοιμα να υποκύψουν στα κελεύσματα αυτής.

Ας τα ακούσει τα παραπάνω ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι ας αφήσει τις αηδίες περί του κέντρου. Άλλωστε αυτόν τον πολιτικό χώρο τον καλύπτει ήδη ο Βασίλης Λεβέντης.

Αν θέλει να γίνει Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ας κάνει ολική στροφή προς την πατριωτική Δεξιά. Διαφορετικά, σε λίγο “θα τον κλαίνε και οι ρέγγες”…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail