Να λοιπόν ποιοι είναι οι πραγματικοί ρατσιστές τη σήμερον ημέρα!

avi_acl / pixabay
Ειλικρινά τα τελευταία χρόνια έχω κουραστεί να διαβάζω συνέχεια για "μίσος", "ρατσιστικό παραλήρημα", "ρητορική μίσους" και άλλα τέτοια. Είναι η καραμέλα της εποχής. Είναι όμως μια καραμέλα που κάποιοι παρασκευάζουν για να την πιπιλίσουν και συνηθίσουν ορισμένοι άλλοι.

Του Στρατή Μαζίδη

Και όμως η σημερινή κυβέρνηση, η...πολέμιος του ρατσισμού (υποτίθεται) μας έδειξε το βαθύ ρατσισμό της. Όχι βέβαια η ίδια αλλά η Ελληνική Αστυνομία η οποία υπηρετεί έναν περίεργο ρόλο. Πχ στα συλλαλητήρια λειτουργεί ως πρακτορείο ειδήσεων (και μάλιστα ανακριβών). Τώρα έχει νέα πτέρυγα, τις διαρροές.

Διέρρευσε λοιπόν ότι o εκτελεσθείς πιθανότατα κατόπιν σχεδίου στη Βόρειο Ηπειρο, Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε συλληφθεί, λέει, το 2008 στο Χαλάνδρι με μισό κιλό χασίς. Τι λέτε ρε παιδιά; Φοβερό έγκλημα. Βέβαια η οικογένεια αποστόμωσε την ΕΛΑΣ καθώς ο αποθανών αθωώθηκε στο δικαστήριο.

Αλλά ας μην σταθούμε εκεί. Ας πούμε ότι ήταν επιεικές το δικαστήριο ή πως δεν είχε αθωωθεί. Τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή κάποιος που έκανε κάτι (και εν προκειμένω δεν το έκανε) δεν έχει το δικαίωμα να μετανοήσει; Να αλλάξει γνώμη; Να χαράξει διορθωτική πορεία στη ζωή; Απαγορεύεται να αγαπά την πατρίδα του; Ή μήπως έχει λιγότερη αξία η σημαία στα δικά του χέρια; Το έχω σημειώσει σε άλλο κείμενο και θα το ξαναπώ. Δεν έχω ξαναδεί πιο τίμιο σταυροκόπημα από αυτό που έκανε απέναντί μου στον Ηλεκτρικό ένας ημιθανής τοξικομανής.

Ποιοι είναι οι ρατσιστές λοιπόν; Κι εν πάση περιπτώσει αυτοί οι...κύκλοι που κάνουν τις διαρροές, ας πάνε αυτοί με τα πιο βαριά σε αξία χέρια να σηκώσουν τη σημαία και να φάνε μια σφαίρα για αυτή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail