Δε φτάνει που τους κατέσφαξε, τώρα η Αγκυρα βάζει...φορολογεί τις ελιές στην Αφρίν!

Freepen.gr - Απίστευτο και όμως...τουρκικό αυτό που μεταδίδει το συνήθως αξιόπιστο Afrin Media Center. Η Τουρκική Κυβέρνηση ζητά από τα τοπικά συμβούλια της Αφρίν να συλλέψουν περί τα 24 εκ. δολάρια ΗΠΑ σε φόρο από τα ελαιόδενδρα. Τα συμβούλια προχώρησαν σε επιβολή φόρου 10% επί της σοδειάς.

Σε απλά ελληνικά: μπούκαραν με τις ευλογίες του Πούτιν στην Αφρίν παρέα με τους ισλαμοκατσαπλιάδες τους, λεηλάτησαν, σκότωσαν, έσφαξαν, άρπαξαν, προβαίνουν σε απαγωγές έναντι λύτρων και τώρα τα..."συμβούλια" βάζουν και φόρους.

Όλα αυτά βέβαια με την ανοχή της διεθνούς κοινής γνώμης και την ένοχη σιωπή της Ελλάδας που θα έπρεπε να πρωτοστατεί στην καταγγελία της Τουρκίας σε παγκόσμια κλίμακα αναδεικνύοντας τα εγκλήματά της στη Συρία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail