"Αντε γειά" υποκριτές

Ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία και οι προοδευτικές δυνάμεις δεν αδιαφόρησαν απλώς αλλά έσπευσαν να τον συκοφαντήσουν με το επιχείρημα ότι είχε όπλο!

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Αυτό όμως έχει μια εύκολη απάντηση: ζούσε σε ένα μέρος όπου ο όχλος μπορεί να μπεί σε ένα χωριό, να καταστρέφει και να πυροβολεί στον αέρα αλλά η αστυνομία να κλείνει απλώς την είσοδο του χωριού για να μην ξαναμπεί.

Οι συγχωριανοί του δήλωσαν ότι πυροβόλησε στον αέρα αλλά οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου αποκαλύπτοντας την αρρώστια που κρύβουν, μίλησαν για Μπρέιβικ και άλλες συναφείς μπούρδες.

Ένας άνθρωπος έμεινε άταφος για 10 μέρες και οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου σφύριζαν αδιάφορα. Οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου δεν καταδέχτηκαν να ζητήσουν από το ευρωκοινοβούλιο τη διερεύνηση της δολοφονίας του Κωσταντίνου Κατσίφα και την εξέταση των παραβιάσεων των δικαιωμάτων της μειονότητας της Βορείου Ηπείρου.

Οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου θεώρησαν αντιρατσισμό την απάντηση στον Τάκη Τσουκαλά που κανει το ίδιο πράγμα εδώ και χρόνια: βρίζει χυδαία όποιον δεν είναι Ολυμπιακός. Υπάρχουμε και εμείς που θεωρούμε απαράδεκτο αυτό το είδος εκπομπών αλλά και υποκριτές τους όψιμους επικριτές του.

Υπάρχουμε και εμείς που μισούμε το φασισμό και είμαστε στο πλευρό των θυμάτων του ακόμα και αν διαφωνούμε απόλυτα μαζί τους. Εμείς είμαστε οι πραγματικοί αντιφασίστες.Άντε γεια λοιπόν στον Τσουκαλά και στους επιλεκτικά ευαίσθητους που τώρα τους ενόχλησε. Μάλλον ζούσαν σε διαφορετική χώρα τόσα χρόνια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail