Ούτε τη σορό ενός νεκρού δεν είναι ικανός να πάρει πίσω ο Ελληνας πρωθυπουργός

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας μετρά ήδη 7 ημέρες από την ημέρα της εκτέλεσής του από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις. Ωστόσο παραμένει άταφος. Με διάφορα τερτίπια και αιτιολογίες η μάνα και ο πατέρας, δεν έχουν ακόμη σφίξει στην αγκαλιά τους το άψυχο σώμα του παιδιού τους. 

Του Στρατή Μαζίδη

Ομοίως τα παιδιά του ακόμη περιμένουν να ακουμπήσουν το κεφάλι τους στο στέρνο του για τελευταία φορά.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός δεν είναι ικανός να πάρει πίσω ούτε τη σορό ενός νεκρού. Αυτό είναι το τραγικό μας κατάντημα. Δεν το προσωποποιώ στον Τσίπρα διότι πλάι και πίσω από αυτόν υπάρχει ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα και κόσμος.

Ποια ζωή μας να πάρουμε πίσω; Εδώ ακόμη και η Αλβανία δε μας δίνει πίσω ένα νεκρό άνθρωπο για να τον κηδεύσουν και να τον κλάψουν οι δικοί τους.

Ο Αλέξης όμως δεν έχει πρόβλημα. Σχεδιάζει το Μουντιάλ του 2030 στα Βαλκάνια ενώ ο Κυριάκος παίζει ποδοσφαιράκι στο Μοσχάτο και κάνει πλάκα με το κόστος του κουρέματος του Χατζηδάκη.

Κι εμείς; Εμείς απλά τους ανεχόμαστε. Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail