Δεν μπορούν να φανταστούν τον “Τσίπρα της ΝΔ” ως αυριανό Δήμαρχο της Αθήνας!

Μπορεί ο Γιώργος Πατούλης να κιότεψε και να εγκατέλειψε την διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας με άνωθεν – προφανώς – εντολή! Ωστόσο ο Χρήστος Τεντόμας δείχνει πως θα είναι ο “αντάρτης” της ΝΔ στη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας.

Παναγιώτης Αποστόλου
 
Αφού εδώ κι ένα χρόνο προετοιμάζεται πυρετωδώς. Όποια συγκέντρωση κάνει, είναι ομολογουμένως μεγαλειώδης. Μαθαίνουμε, ότι η πολιτική κίνηση που ηγείται, η πρωτοβουλία πολιτών: “Η Αθήνα είμαστε εμείς” σαρώνει! Έτσι, παίζει υψηλό ρόλο στα δημοτικά δρώμενα της Αθήνας! Αφού γνωρίζει πολύ καλά την Αθήνα και περιοδεύει συνεχώς σε όλες τις περιοχές της.

Ιδιαίτερα στις φτωχογειτονιές της Αθήνας οι Νεοδημοκράτες λένε: “Τεντόμας και ξερό ψωμί”. Κι ας τους υπόσχεται “παντεσπάνι”, ο ξενόφερτος και υπερφιλόδοξος Κώστας Μπακογιάννης. Τ΄ ακούς Κώστα; Από τον Πατούλη την περίμενες, από τον Τεντόμα θα τη βρεις. 

Γι΄ αυτό “σπαρτάρισε” η Ντόρα Μπακογιάννη, “σαν το ψάρι έξω από το νερό”, από τη μεγαλειώδη προχθεσινή συγκέντρωση του Χρήστου Τεντόμα στον Πανελλήνιο! Σε μια συγκέντρωση 2 χιλιάδων πολιτών της Αθήνας. 

Κι από τη στιγμή που πολλοί εκ των παρευρισκομένων στον Πανελλήνιο, σε πηγαδάκια, “πέρναγαν” από γενεές 14 τον Κώστα και τη μάνα του. Γιατί, δεν μπορούν να φανταστούν τον “Τσίπρα της ΝΔ” ως αυριανό Δήμαρχο της Αθήνας! Τ΄ ακούς τα μηνύματα Κυριάκο μου;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail