Ιρανός στρατηγός: Οι βάσεις και τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή είναι εύκολοι στόχοι για τους πυραύλους μας

Freepen.gr - Οι βάσεις των Η.Π.Α. στην περιοχή της Μέσης Ανατολής αποτελούν "εύκολους στόχους" για τα ιρανικά στρατεύματα, δήλωσε την Τετάρτη ο διοικητής της Αεροδιαστημικής Δύναμης της Ισλαμικής Φρουράς της Επανάστασης (IRGC), Αμίρ Αλί Χαϊζίζτε.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Τετάρτης, ο στρατηγός Χαϊζίζτε δήλωσε ότι η IRGC έχει στρέψει πρόσφατα την προσοχή της στη βελτίωση της ακρίβειας των βαλλιστικών πυραύλων τους.

Ο διοικητής της IRGC προσέθεσε ότι οι στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή δεν είναι ασφαλείς από τους πυραύλους του Ιράν.

Σύμφωνα με τον Χαϊζίζτε, οι αεροπορικές βάσεις των ΗΠΑ στο Al-Udeid στο Κατάρ και την Al-Dhafra στα ΗΑΕ βρίσκονται μέσα στην εμβέλεια των βαλλιστικών βλημάτων του Ιράν.

"Τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα (στην περιοχή) είναι σαν εκπαιδευτικοί στόχοι για εμάς", πρόσθεσε ο στρατηγός, όπως ανέφερε ο Tasnim News Agency.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail