Η Γενοκτονία ως μέσο και σκοπός

Μετά από τρία χρόνια σιωπής, η κοινή γνώμη της Δύσης άρχισε λιγάκι να ασχολείται επιτέλους με την απίστευτη βαρβαρότητα της Γενοκτονίας στην Υεμένης από την πάμπλουτη και πάνοπλη Σαουδική Αραβία.

Του Δημήτρη Γιαννόπουλου

Περιέργως, εδώ δεν υπάρχουν ανθρωπιστικά καραβάνια και «φυσικές» μεταναστευτικές ροές που διακινούν με άρτια οργάνωση οι ΜΚΟ του Σόρος και του ΟΗΕ.

Αντιθέτως, η θορυβώδης και αναίμακτη Γενοκτονία που συντελείται μέσω του κατευθυνόμενου «μεταναστευτικού φαινομένου» χρησιμεύει για να επισκιάσει τις εξίσου κατευθυνόμενες μικρές και μεγάλες, αθόρυβες αλλά αιματηρές Γενοκτονίες που εξελίσσονται δε διάφορα μέρη της γής, συχνά δίπλα σ’εκείνα όπου ανθούν τα ισλαμικά σκλαβοπάζαρα και ο οργανωμένος «μεταναστευτικός τουρισμός».

Πως εξηγείται αυτή η αντινομία;

Η Γενοκτονία είναι Σιωπηλό Όπλο του Σιωπηλού Πολέμου της Νέας Τάξης.

Αλλού αιματηρή, αλλού «αναίμακτη» είναι ταυτόχρονα το Μέσο και ο Στόχος κατεδάφισης — ή μάλλον, Ξεριζώματος — του Γένους-Έθνους που έχει εγγραφεί δια μέσου των αιώνων στο γενετικό κώδικα (DNA) των ανθρωπίνων κοινοτήτων.

Γι αυτό δεν είναι τυχαίο πως η κάθε είδους Γενοκτονία παγκοσμίως κλιμακώνεται μαζι με την ισοπέδωση στις Δυτικές κοινωνίες όλων των θεσμών και αξιών που καταξιώνουν την φυσική γενετήσια λειτουργία, τη Διάκριση και Σχέση ανάμεσα στα δύο Φυσικά Φύλα, τη φυσική Τεκνοποίηση και Οικογενειακή Ανατροφή των Παιδιών.

Πουθενά δεν επιδοτείται η τεκνοθεσία και η τεχνητή γονιμοποίηση για άγονα ζευγάρια ενώ το χειμαζόμενο «κράτος πρόνοιας» παρέχει δωρεάν αμβλώσεις και χειρουργικές αλλαγές φύλου εφήβων που πολλές φορές καταλήγουν στην αυτοκτονία.

Η Νέα Τάξη γνωρίζει πως είναι ψέμματα αυτά που διακηρύσσει μέσω των πρακτόρων της στα πανεπιστήμια και τα πολιτικά καφενεία: πως ο Άνθρωπος είναι tabula rasa, πως οι θεσμοί, οι αξίες και τα ήθη είναι τεχνητά εποικοδομήματα οικονομικών δομών, συμφερόντων και σχέσεων Δύναμης, πως η «διαφορετικότητα» είναι αυταξία που οδηγεί σε εξίσωση των πάντων με τους πάντες.

Αν τα πίστευε όλα αυτά, θα άφηνε να «εξελιχθούν» μόνα τους, αντί να τα επιβάλει δια της Βίας, με λογοκρισία αλγορίθμων «τεχνητής νοημοσύνης» στο Διαδίκτυο, με τα δισεκατομμύρια του Σόρος ή του Γκειτς και τα τρισεκατομμύρια δολάρια των μυστικών όπλων και τεχνολογιών μετάλλαξης του γενετικού κώδικα των ανθρώπων που διαχειρίζεται το υπόγειο Πεντάγωνο ανα τον κόσμο.

Αν δεν ήταν στόχος η Γενοκτονία του Ανθρώπου ως Γενους-Είδους και η αντικατάστασή του από τον ιβριδικό Μετάνθρωπο, το Βαθύ Κράτος που αναδύεται πίσω από τα ανδρείκελα κάθε φανερής εξουσίας δεν θα είχε λόγους ύπαρξης.

Παρόλα αυτά, ο Άνθρωπος αποδεικνύεται πιο σκληρό καρύδι απ’ ο,τι το υπολόγιζαν, γιατί έχουν γνώση οι Φύλακες, και η έκβαση της Μάχης με το Θηρίο είναι προδιαγεγραμμένη στους «ουρανούς»!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail