Ο Ράμα πιέζοντας τους Βορειοηπειρώτες καταστρέφει την Αλβανία – Η χώρα πίσω στο «μεσαίωνα»

Προφανώς και κάτι δεν έχει διαμηνυθεί σωστά στην Αλβανία. Διότι ενώ από την Ελλάδα έχουν γίνει όλες εκείνες οι ενέργειες για να πέσουν οι τόνοι, το αλλοπρόσαλλο καθεστώς του Έντι Ράμα φαίνεται ότι έχει «επιστρέψει» στην περίοδο πριν πιαστούν οι Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών από τουw Ιταλούς, δηλαδή στην περίοδο πριν την ελληνοαλβανική προσέγγιση, όταν ο κυβερνητικός θίασος των Τιράνων εκτελούσε πειθήνια τις εντολές των ισλαμιστών της Άγκυρας, λειτουργώντας ως πέμπτη φάλαγγα του νεο-οθωμανισμού στη Δύση και στα δυτικά Βαλκάνια.

Από: tribune.gr

Εκτός από τις συνεχιζόμενες προκλητικές δηλώσεις Αλβανών αξιωματούχων και τις ενέργειες εκφοβισμού των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, το καθεστώς Ράμα φαίνεται ότι έχει επικεντρωθεί στο να κάνει δύσκολη την καθημερινή στα χωριά της Βόρειας Ηπείρου.
«Αντίποινα» για τον Κατσίφα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλβανική κυβέρνηση έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων, καθώς συχνές είναι οι διακοπές ηλεκτροδοτήσεων σε πολλά χωριά της Βορείου Ηπείρου, που φθάνουν ακόμη και τις 12 ώρες ημερησίως.

Υπάρχουν και καταγγελίες ότι οι αλβανικές Αρχές, παρενοχλούν και απειλούν τους Έλληνες που εργάζονται στις αλβανικές δημόσιες υπηρεσίες, επειδή πήγαν στην κηδεία Κατσίφα.

Οι συμπεριφορές αυτές το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιδεινώνουν τις σχέσεις της Αλβανίας με τη Δύση. Εάν κάποιοι στην Αλβανία λαθεμένα νομίζουν ότι μπορούν να παραβιάζουν τη διεθνή νομιμότητα, τις διεθνείς συνθήκες, τα ανθρώπινα δικαιώματα δίχως συνέπειες, προφανώς και έχουν διεστραμμένη ή καθόλου αντίληψη της πραγματικότητας.

Δυστυχώς για τον αλβανικό λαό γίνεται για μια ακόμη φορά ο χαμένος. Η δική του ευρωπαϊκή προοπτική και ευημερία υπονομεύεται.

Προφανώς και το παρακράτος, η μαφία και τα άλλα κυκλώματα που ελέγχουν την Αλβανία επιδιώκουν να μην γίνει η χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διότι μια Αλβανία μέλος της ΕΕ δεν θα μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται ως ένας θύλακας παρανομίας και ανομίας σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...