Απ'όλα έχει ο Μπαχτσε...λι! Απειλεί να μας λιώσει τα κεφάλια στη Μεσόγειο ο γραφικός γέροντας

Freepen.gr - «Το τουρκικό έθνος βγάζοντας τα νέα Μπαρμπαρός Χαϊρεντίν Πασά έχει ευτυχώς ακόμη τη ευλογημένη και σταθερή θέληση να λιώσει τα κεφάλια των πειρατών. Η προσδοκία μας είναι το γεωτρύπανό μας Πορθητής και το "Μπαρμπαρός" με την προστασία του πολεμικού μας ναυτικού να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους στις περιοχές δικαιοδοσίας μας μέχρι εκεί που πρέπει και που θα πάει», δήλωσε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος (MHP) κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της κοινοβουλευτική ομάδας.

Επιπλέον ο εθνικιστής πολιτικός ανακάλυψε πως «η Μεσόγειος κάποτε ήταν τουρκική λίμνη» και προειδοποίησε:

«Στην ανατολική Μεσόγειο υπάρχουν εξελίξεις που δοκιμάζουν τα όρια και την υπομονή μας. Οι στυγερές συμμαχίες που αγνοούν τα δικαιώματα της ‘τδβκ’ και της Τουρκίας επί των φυσικών πηγών ενέργειας της ανατολικής Μεσογείου παίζοντας με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα της Τουρκίας, να γνωρίζουν καλά ότι θα πληρώσουν βαρύ τίμημα».

«Αποκλείοντας την Τουρκία από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο καμία κυριαρχία δεν μπορεί να εδραιωθεί. Αυτό ούτε η ιστορία ούτε το τουρκικό έθνος το επέτρεψε ποτέ ούτε θα το επιτρέψει» τόνισε ο Μπαχτσελί που συνέστησε να μην ερμηνεύουμε την τουρκική...ωριμότητα ως δειλία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail